• Informacje na temat:

    udka z kurczaka po prowansalsku

Przepisy na temat: udka z kurczaka po prowansalsku
  • Mięso jest mięciutkie i aromatyczne. A skórka chrupiąca i pachnąca ziołami. Do tego pieczone warzywa i wspaniały obiad gotowy. I do tego za niewielkie pieniądze. Danie doskonale smakuje z lampką schłodzonego białego wina :)

  • Doskonały na kuchnia party *

  • Sprawdzony przepis na "Udka po prowansalsku z warzywami"

  • Latwe, szybkie i bardzo smaczne, aromatyczne danie - kurczak pieczony w warzywach i ziolach typowych dla Prowansji.

  • Pomysł na obiad.

  • Zrazy po prowansalsku to propozycja na wykwintny, świąteczny bądź też niedzielny obiad. Tradycyjnie przyrządzam je z polędwicy wołowej, ale tym razem wykorzystałam piękny kawałek wieprzowiny. Danie zachwyciło gości nie tylko swym kolorowym wyglądem, ale również smakiem.

  • Potrawa jest bardzo aromatyczna i smakuje wyśmienicie pod warunkiem że koś lubi bakłażana.

  • Wypróbowany przepis na "Kurczak po prowansalsku"

  • Wypróbowany przepis na "Kurczak po prowansalsku"

  • Smaczny pomysł na "Ratatouille po prowansalsku"