• Informacje na temat:

    sajgonki drobiowe

Przepisy na temat: sajgonki drobiowe
  • Łatwe domowe sajgonki

    ...-drobiowe Sposób przygotowania 1. Marchewkę obierz, cukinię i paprykę oczyść. Warzywa opłucz, osusz, potnij w cienkie słupki. Czosnek obierz, posiekaj albo przeciśnij przez praskę. Na patelni...

  • Pyszne sajgonki, napewno zasmakują każdemu :-)

  • Sajgonki na różne sposoby

    Drobiowe z jajkami Sposób przygotowania 1. Kiełki opłucz na sitku i dobrze osącz. Jajka posiekaj. Mięso potnij na kawałeczki. Cykorie i por opłucz, pokrój w słupki. Pokrojone warzywa, jajka(...).  3. W głębokim garnku rozgrzej olej. Porcjami włóż sajgonki. Smaż je chwilę, aż staną się rumiane (razem ok. 10 min).  Z karkówką i kapustą Sposób przygotowania 1. Borowiki mocz 3 godz., a potem...

  • Zrobienie sajgonek jest proste. W skład farszu może wchodzić mielone mięso wieprzowe, wołowe lub drobiowe, ale doskonałe są także w wersji wegetariańskiej. Robimy farsz jaki lubimy.

  • Są to krokiety zrobione na wzór sajgonek, z tą różnicą że zamiast papieru ryżowego używamy usmażonych placków takich jak na krokiety. Farsz zrobiony z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chińskich.

  • Domowe sajgonki, które smakowały całej rodzince

  • Uwielbiam sajgonki są naprawdę pyszne! Przy odrobinie wysiłku można je również zrobić samemu w domu.

  • Bez bicia przyznaję, że sajgonki to moja kulinarna miłość! Uwielbiam je za smak, chrupkość i łatwość przygotowania. Za własne sajgonki zabierałam się od dawna, wreszcie się zmotywowałam, no i są! Pyszne i błyskawicznie znikające z talerza!

  • Przepyszna wersja sajgonek bez mięsa i bez grzybów!

  • Sajgonki dawno nie gościły na naszym stole. Powiem szczerze, że nawet się za nimi stęskniłam. Wersja z mięsem i ryżem jednak najbardziej nam smakuje. Do tego idealnie pasuje surówka z kiszonej kapusty z dużą ilością dodatków.

Artykuły na temat: sajgonki drobiowe
  • O zupach i cudach

    ..., największą głębię smaku osiąga się, stosując kilka rodzajów. • 200 gramów fasoli azuki • 250 gramów grzybów leśnych • mały bakłażan lub pół większego • cebula • ząbek czosnku • litr wywaru drobiowego...