• Informacje na temat:

    ryba pieczona okrasa

Przepisy na temat: ryba pieczona okrasa
  • Karol Okrasa proponuje przysmak z... Borneo

    Karol Okrasa podróżuje po raju odkrywając kuchnie regionalną. Ale mistrz kuchni podróżuje też po świecie. Z ostatniej wyprawy na Borneo przywiózł przepis na grilla z ... bambusa.

  • Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szczupak,mintaj ale najlepszy jest pstrąg.

  • Ryba pieczona w marynacie ziołowej, bardzo łatwa do przygotowania :)

  • Czy smażenie na wodzie w ogóle jest wykonalne? Jasne że tak! Świetnie sprawdza się przy rybie. Oto prosty sposób, jak niesamowicie szybko i kompletnie bez użycia tłuszczu, można przygotować smaczną rybę.

  • Śródziemnomorska uczta!

  • Jest to okrasa idealnie nadająca się do okraszania pierogów, różnego rodzaju klusek, kartaczy, ziemniaków , kasz, makaronów itd... Smaczna jest także zimna, zastygnięta ze świeżym chlebkiem.

  • wiosna za pasem, dlatego tym razem danie pieczona, dietetyczna ryba

  • Ryba pieczona w papilotach

  • Aromatyczny przepis z południa Francji. Ryba smakuje wyśmienicie a pieczenie w soli sprawia, że mięso staje się zwarte i pachnące dodanymi ziołami.

  • Szybki i smaczny filet z ryby

Artykuły na temat: ryba pieczona okrasa
  • Od zasmażki do fusion

    ...grilla", czyli mięso uciapane w pomarańczowej mazi przypraw), ale przebijają się też warzywa i ryba. Do grilla niezbędne jest piwo. I mogą eksperci grzmieć, że to fatalne połączenie alkoholu(...) wszyscy.  Renomę zdobyli też łamiący przepisy Okrasa, Pascal Brodnicki, Robert Sowa (a z czasem i przyjaciele). Gdyby jednak wskazać najjaśniejszą gwiazdę 30-lecia, będzie nią Wojciech Modest Amaro. Pokazał...

  • Cała Polska gotuje, czyli kuchenne rewolucje

    ...i jechała do ciotki, która prowadzi knajpkę na kołobrzeskiej starówce. - Klasyka turystyczna: ryba, racuchy i pizza. Ależ ja byłam szczęśliwa, pomagając jej w kuchni! - wspomina tamten czas. - Mama się(...) aktorskie, potrafi przyciągnąć uwagę widzów i zabłysnąć erudycją. Każdy z nich zyskał swoją publiczność. Pascal Brodnicki i Karol Okrasa to rodzime wersje brytyjskiego kucharza Jamie’ego Oliviera...