• Informacje na temat:

    rolada schabowa pocygansku

Przepisy na temat: rolada schabowa pocygansku
  • Smakowicie pachnąca rolada... przepis wart wypróbowania - znakomicie wkomponował się w weekendowe menu. Smakuje równie dobrze na ciepło - jak i na zimno ;-)

  • ten schab jest niesamowicie soczysty i aromatyczny, może być na ciepło jak i na zimno :))

  • Inny sposób na plastry schabu. Mięso soczyste i kruchutkie. Nie wymaga wiele pracy, a smakuje wybornie.

  • Wypróbowany przepis na "Pikantna rolada schabowa"

  • Sprawdzony przepis na "Klasyczna rolada schabowa"

  • Rolada z schabu bez kości z kolorową papryką w środku, obłożona plastrami boczku i pieczona w piekarniku. Najważniejszy i najtrudniejszy etap przygotowania to mocne zesznurowanie rolady. Pysznie smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.

  • Rolada pieczona z dodatkiem boczku i suszonych owoców nie jest wcale sucha i świetnie nadaje się na przystawkę lub pokrojona w plastry na kanapki.

  • Zwyczajne proste danie.

  • Wypróbowany przepis na "Rolada schabowa z masą orzechową"

  • Przepis wart wypróbowania: "Rolada schabowa ze śliwkami"