• Informacje na temat:

    pstrag pietruszka

Przepisy na temat: pstrag pietruszka
Artykuły na temat: pstrag pietruszka
  • Pstrąg z migdałami

    Przysmaki na świątecznym stole.

  • Pstrąg z grilla i nie tylko

    Ta jedna z najpyszniejszych i najzdrowszych polskich ryb jest też superłatwa w przygotowaniu. Idealna na wiosenną kolację lub grilla.

  • ... jeszcze na Wigilie ( ale nie tylko ) PSTRAG

    ...... zeby skonczyc z wigilijnymi rybami to ostatni rybny przepis ... tym razem bedzie to PSTRAG lub inna ryba slodkowodna .... pieczona w folii aluminiowej...

  • Kulinarne zalety pstrąga

    Jest zdrowy, dobrze komponuje się z wieloma składnikami, świetnie smakuje zarówno przyrządzony na parze, jak i na patelni, grillu, w piekarniku czy uwędzony – mowa oczywiście o pstrągu, jednej z najsmaczniejszych ryb słodkowodnych żyjących w Europie Środkowej. Jak go przygotować, by zachwycić gości i zaskoczyć rodzinę?

  • Magnez, żelazo, selen i witaminy pomogą w walce z wiosennym przesileniem

    Magnez, żelazo, selen, witaminy B2 i D czy niacyna - to niektóre mikroelementy i witaminy, które - zdaniem specjalistów - pomagają poradzić sobie z wiosennym przesileniem. Warto też pamiętać o aktywności fizycznej - radzą specjaliści.

  • Zanim weźmiesz pigułkę

    Lekarze i dietetycy są zgodni: najpierw jedzenie, a potem dopiero tabletki! Łykamy za dużo suplementów. Tylko niektóre rzeczywiście warto stosować. Jakie i kiedy? Pod lupę wzięliśmy cztery popularne preparaty: witaminę D, wapń, magnez i kwasy omega-3. Brać czy nie brać? Poznaj odpowiedź. Dla zdrowia.

  • Zdrowe elementy fit fast foodu

    .... Pietruszka Korzenie pietruszki zawierają m.in. flawonoidy, które są silnymi przeciwutleniaczami, związki cukrowe, substancje śluzowe oraz sole mineralne. Korzeń pietruszki działa również odkażająco...

  • Jak przyrządzać ryby

    Pomysł na lekki i łatwy obiad? Rybka w towarzystwie sezonowych warzyw będzie strzałem w dziesiątkę! Pod warunkiem, że odpowiednio ją przygotujesz!

  • Pozytywnie na wiosnę, czyli przepisy na wiosenne przesilenie

    „W marcu jak w garncu” oraz „Kwiecień plecień bo przeplata” - te powiedzenia trafnie opisują pogodę pierwszych wiosennych dni. Zmiana pory roku to zawsze wyzwanie dla naszego organizmu. Jak sobie poradzić z przesileniem? Co jeść, aby cieszyć się wiosną i razem z przyrodą z nową siłą obudzić się do życia?

  • Czy warto jeść w przydrożnych barach?

    Będąc w drodze, prędzej czy później każdy kierowca staje przed dylematem: co i gdzie zjeść. Zjechać na stację benzynową na hot doga? Odwiedzić fast-food? A może tradycyjny przydrożny bar?

Zdjęcia na temat: pstrag pietruszka