• Informacje na temat:

    pieczen z jajkiem ani starmach

Przepisy na temat: pieczen z jajkiem ani starmach
  • Przepisy Ani Starmach na dania w 25 minut

    Nie ma tu homarów, kawioru i ślimaków. Są łatwo dostępne niedrogie produkty i proste patenty na to, jak w 25 minut przygotować w kuchni wyśmienite dania - zapewnia Ania Starmach, zachęcając do zapoznania się z przepisami z jej najnowszej książki "Pyszne 25". A oto kilka z nich!

  • Pierniczki zyskały wiele pochlebnych recenzji na blogu autorki. Postanowiłam wypróbować przepis. Co prawda lekko go zmodyfikowałam. Po upieczeniu były mięciutkie, potem lekko stwardniały. Ogólnie przepis uważam za świetny. Moja rodzina pierniczki bardzo chwali.

  • Postanowiłam wypróbować przepis Ani Starmach na leniwe ze słodką bułką tartą. Wszystkim bardzo smakowały.

  • Wysmienita! Każdy potrafi ja upiec. Przepis zaczerpniety z Biblioteczki Poradnika Domowego, ale nieco ...usmaczniony:)

  • Uwielbiam to ciasto, mega kruche i wypełnione po brzegi soczystymi jabłkami

  • W mojej rodzinie od lat. Zapewniam , że wart jest tyle zachodu, ile zajmuje jego przygotowanie.

  • Jest naprawdę przepyszny, mięciutki, rozpływa się w ustach, robi furorę wśród gości.Jest bardzo wykwintny, dlatego z powodzeniem nadaje się na świateczny stół. Nie ma opcji, że się nie uda!

  • Najlepsza baza na klasyczny biszkopt do tortów, ciast przekładanych lub innych lekkich wypieków. Sprawdzony przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie. Jest delikatny, pięknie rośnie i nie opada!

  • szybko się robi i dobrze smakuje

  • Smaczny pomysł na "Tort urodzinowy Anny Starmach"

Artykuły na temat: pieczen z jajkiem ani starmach
  • Sernik mojego taty

    Sernik mojego taty to deser idealny na każdą okazję! - zapewnia Ania Starmach w swojej książce "Pyszne. Na każdą okazję". Szczególnie dobrze sprawdza się na świątecznym stole.

  • Mapa smaków mojego życia

    Jak smakuje miłość? Czym pachnie pierwsza podróż? Mają w głowie obrazy związane z najważniejszymi dla nich momentami, ale przede wszystkim – smaki, które towarzyszyły tym chwilom. Kucharze Anna Starmach, Ewa Wachowicz i Grzegorz Łapanowski rysują kulinarną mapę swojego życia.