• Informacje na temat:

    paszteciki mięsne i z grzybami z ciasta francuskiego

Artykuły na temat: paszteciki mięsne i z grzybami z ciasta francuskiego
  • Jak wykorzystywać w kuchni pieczarki

    ...pysznym farszem do pasztecików czy tartinek z ciasta francuskiego. Świetnie komponują się ze smażoną młodą kapustą albo bigosem. Przygotować można z nich też zupę i sos. Zamiast mięsa Wegetarianie(...) potrawy mięsne. Co więcej, dostarczają też witaminę D, której wegetarianom często brakuje. Zupa-krem Włoszczyznę pokrój, zalej wodą i gotuj 15 minut. Posiekaną cebulę podsmaż. Dodaj umyte i pokrojone...

  • Księga smaków: Pieczarka

    .... Poszatkowane i podsmażone są pysznym farszem do pasztecików czy tartinek z ciasta francuskiego. Świetnie komponują się ze smażoną młodą kapustą albo bigosem. Przygotować można z nich też zupę i sos(...) i konsystencji przypominają potrawy mięsne. Co więcej, dostarczają też witaminę D, której wegetarianom często brakuje. Zupa-krem Włoszczyznę pokrój, zalej wodą i gotuj 15 minut. Posiekaną cebulę...

  • Dieta lekkostrawna

    ...niedopieczone, świeże, żytnie na zakwasie, razowe; ciasta; smażone naleśniki; pyzy; kopytka; grzanki; groszek ptysiowy; paszteciki; ciasta francuskie; potrawy z kasz smażone lub zapiekane; zupy na(...) smażone, solone, wędzone, marynowane; konserwy rybne; wędliny i wyroby wędliniarskie; pasztety; konserwy mięsne; łój; smalec; słonina; boczek; margaryny twarde; masło solone lub topione; placki...