• Informacje na temat:

    pasta z gotowanego mi

Przepisy na temat: pasta z gotowanego mi
  • Pasta jajeczna

    Kanapki z pastą jajeczną wyśmienicie smakują, wyglądają radośnie i kojarzą się z wiosną. Smarowidło jest wyjątkowo łatwe i błyskawiczne w przygotowaniu. Szybko też znika!

  • Makaron fusilli z sosem mięsno- serowym, z mnóstwem zielonych dodatków. Zdrowo, smacznie i świeżo.

  • Pyszne i szybkie pasty kanapkowe

    ...smaku dodajemy te składniki do pasty. Miksujemy za pomocą blendera. 2. Jeśli pasta wyjdzie za gęsta, dolewamy kilka łyżeczek wody dla poprawienia konsystencji. Pastę możemy podawać jako dodatek do bruschetty. Pasta z bobiku z dodatkiem awokado, ziemniaka i bazylii Składniki: 25 dag bobiku gotowanego (np. marki Jasmeen) 1 dojrzałe awokado 1 ugotowany ziemniak 1 łyżka jogurtu...

  • Nazwa mówi sama za siebie :) U nas wszystkim bardzo smakowała.

  • Pasta jajeczna

    Nie ma nic lepszego do kanapek niż pasta jajeczna. Zrób ją samodzielnie i sprawdź, jak smakuje.

  • Resztkowy obiad. Zielono na talerzu. Dziś chciałam podzielić się z Wami moim zielonym obiadem z resztek. Pozostały kotlet drobiowy i resztki mrożonej fasolki szparagowej.

  • Pasty kanapkowe

    Z powodzeniem zastąpią masło i błyskawicznie zamienią zwykłą kromkę w niebanalną kanapkę. Dzięki nim zapewnisz sobie dodatkową porcję cennych witamin i mikroelementów.

  • Nie wiecie jakie to dobre, jak nie spróbujecie :)

  • Pasta z brokuła i awokado na ciemnym pieczywie

    ...i liśćmi mięty.  3. W podobny sposób możesz zrobić purée z marchewki, zielonego gotowanego groszku, fasoli, kalafiora lub dyni z marchewką. Możesz je przygotować poprzedniego dnia. 

  • Pasta jest świetnym dodatkiem do kanapek zamiast serka, czy wędliny. Po prostu coś innego:). Można na nią kłaść np. pomidorka, ogórka, cebulkę-co kto lubi:).

Artykuły na temat: pasta z gotowanego mi
  • Pasta z pieczonych warzyw

    Przepis pochodzi z książki Olgi Smile i Weroniki Smile "Roślinna kuchnia rodzinna".

  • Opanuj sztukę gotowania: Majonez i masło

    ...) - masło, śmietana i mleko - masło orzechowe i pasta tahini (po dodaniu oleju) - czekolada - crema - puszysta kremowa pianka na powierzchni espresso Jak uzyskać kremową konsystencję: majonez(...) żółtko (lub kilka żółtek) i zacznij je energicznie ucierać za pomocą chochli lub łyżki, dodając jednocześnie po kropli oleju. Kiedy już wykorzystasz połowę przygotowanego oleju i uzyskasz stosunkowo...

  • Klasyczny hummus z pastą tahini

    Danie prosto z Egiptu. Jeśli chcesz poczuć wakacyjny klimat koniecznie sprawdź jak go przyrządzić.

  • Pasta sardynkowa

    Idealna do kanapek.

  • Pasta alla Norma

    Poznaj sycylijskie smaki.

  • Pasta z soczewicy

    Pyszne smarowidło do pieczywa.

  • Pasta i basta!

    Koniec wakacji to nie koniec lata! Zamiast wracać wspomnieniami do błogich chwil, korzystaj z wrześniowych dobrodziejstw. Chrup soczystą cukinię lub rozpieszczaj zmysły efektownym raviolo, otulonym kremowym żółtkiem. Spróbuj karmelizowanych na maśle węgierek z chrupiącymi pierożkami nadziewanymi ricottą.

  • Pasta z kiwi i jabłek

    Dobrze komponuje się z mięsem drobiowym.

  • Kanapki  z jajkiem i pastą tuńczykową

    Pyszny sandwicz.

  • Pasta z makreli pod koperkową pierzynką

    Prosty sposób na smaczną i zdrowa kolację.

Zdjęcia na temat: pasta z gotowanego mi
Wideo na temat: pasta z gotowanego mi
  • Jak przygotować pastę primavera?

    Marcin Zakrzewski i Tomir Miotke to laureaci konkursu na fit gotowanie przygotowanego przez Konrada Gacę. Mężczyźni przygotowali sos z zapieczonych warzyw oraz makaronu razowego. (Źródło: TVP/x-news)

  • Cristina Catese to nauczycielka gotowania, która podczas podróży po Toskanii zdradziła, jak zrobić sałatkę panzanellę. W kuchni programu przygotowała dania takie, jak: cantucci - włoskie ciasteczka z migdałami, pici all'etrusca - toskańską pastę oraz crostini rossi alla chiantigiana - czerwone grzanki z Chianti.

  • Pyszny dodatek do dań

    W sezonie letnim uwielbiamy serwować sałatki. Piotr Ogiński zaprezentował przepis na szybki dodatek do past, dań z grilla lub zwykłej przekąski. Sałatka z kopru włoskiego z dodatkiem chrupiących warzyw nasyci oraz sprawdzi się podczas spotkania ze znajomymi. (Źródło: Kocham Gotować/x-news)