• Informacje na temat:

    pałki z kurczaka w ketchupie

Przepisy na temat: pałki z kurczaka w ketchupie
  • Mięsa bez grama tłuszczu

    Kurczaka, wołowinę, żeberka czy indyka można przyrządzić bez dodatku tłuszczu! Wystarczy sól, miód, rękaw do pieczenia, folia aluminiowa i kilka innych "sztuczek".

Artykuły na temat: pałki z kurczaka w ketchupie
  • Kurczak ze wschodu i zachodu

    Kruchy, pieczony, z chrupiącą skórką to polski przysmak. A jak kurczaka przyrządza się w innych częściach świata?

  • Kurze udka z sosem paprykowym

    Przygotowanie: Pałki kurczaka opłukać, osuszyć, oprószyć solą, pieprzem i papryką. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, piec 50 minut w temp. ok. 200°C. Cebulę obrać, posiekać, paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z majonezem i ketchupem. Sos przełożyć do miseczki. Upieczone udka wyjąć z piekarnika. Jeść, maczając udka w sosie. Zobacz także: