• Informacje na temat:

    mielonki w puszce na

Przepisy na temat: mielonki w puszce na
  • Ten przepis to smak mojego dzieciństwa :P. Mój tata często robił taką pastę śniadaniową

  • Gdy mamy ochotę na pomidorową ,a nie mamy pod ręką świeżych produktów, zawsze można wykorzystać te w puszce... ;)

  • Życzę smacznego.

  • Domowa mielonka w słoiku Nic nie może równać się ze smakiem domowych potraw. Domowa mielonka słoikowa to jest właśnie to :) Pyszna kiełbasa z galaretką i smarowidełkiem w postaci tłuszczyku, a co ważne, bez "dziwnych dodatków" - jedynie naturalne zioła i przyprawy. Prawdziwa kiełbasa słoikowa, którą z powodzeniem można przygotować w domu. Mielonka - wypróbowany przepis. Zapisujcie i ulepszajcie go oczywiście :) Polecam!

  • Pyszna, panierowana mielonka.

  • Domowego wyrobu mielonka wieprzowa w osłonce barierowej termokurczliwej. Jest smaczna i łatwa do wykonania. Polecam.

  • Bardzo smaczna mielonka, prosta w wykonaniu, idealna do kanapek. Możemy ją robić w osłonkach barierowych termokurczliwych jak i również w szynkowarze czy w słoiczkach.

  • Z przepisu wychodzi 8 słoików 500 ml

  • Mocno doprawiona! Dla tych, którym znudziły się sklepowe wyroby.

  • Kolejna konserwa w słoiku, mielonka kanapkowa, bez użycia peklosoli, użyłam mielonej soli himalajskiej, różowej, naukowo stwierdzonej za najzdrowszą sól na ziemi. Mielonka jest smaczna, tyle że nie jest taka różowa jak mielonka z użyciem peklosoli.

Artykuły na temat: mielonki w puszce na
  • Jak wybierać zdrowe jedzenie

    ...podać. Nie kupujmy szynki paczkowanej z napisem produkt wysokowydajny – będzie w niej mało mięsa i dużo wody. Uważajmy też na szynki konserwowe. To tak naprawdę bardziej mielonki niż szynki. Forma(...). Indyka nie da się sztucznie utuczyć w kilka tygodni. Tani, supermarketowy kurczak żyje w strasznych warunkach, ściśnięty jak śledź w puszce. Gdy zachoruje jeden – chorują wszystkie. Dlatego do jedzenia...

  • To jedna z najpopularniejszych konserw rybnych rybnych w naszym kraju. W jaki sposób wykorzystać puszkowanego tuńczyka, aby przygotować smaczne danie? Mamy dla was siedem ciekawych propozycji. Fot. 123RF/Picsel Tuńczyk w puszce to jeden z tych produktów, które zawsze warto mieć w lodówce. Wówczas dosłownie w kilka chwil jesteście w stanie przygotować zarówno pyszną kolację, a także ciekawą przekąskę dla niezapowiedzianych gości. Nie wiecie jak? Skorzystajcie ze sprawdzonych przepisów naszych...

  • Antoni Królikowski: Wreszcie się ustatkowałem

    ...zaczęliśmy tęsknić za polską kuchnią, a mielonka w puszce była największym rarytasem! Z rzeczy, które mogłem zaobserwować na ulicy, najbardziej zaskoczyło mnie podejście Jordańczyków do kobiet. Kobiety...

  • Dlaczego tak dużo osób robi wędliny w domu? A dlatego, że w sklepach coraz częściej mamy do czynienia z produktami wędlinopodobnymi. Tyczy się to również konserw w słoikach. Fot. 123RF/Picsel Wędliny, choć wyglądają zachęcająco w sklepach, po kilku dniach spędzonych w lodówce tracą aromat i świeżość. W przypadku konserw w słoikach nie mamy pewności, co tak naprawdę się w nich znajduje. Dlaczego więc nie pokusić się o przygotowanie ich samodzielnie? To zbyt trudne? Nic bardziej mylnego! Wbrew...

  • Odsetki od marzeń

    ...o kłopoty, ja nazywałam go nieudacznikiem. Kłóciliśmy się o kasę, zaczęliśmy wszystko dzielić na moje, twoje. Nie jadł tego, co ugotowałam, kupował sobie mielonki w puszce. Czytaj dalej na następnej...

  • Stany Zjednoczone słyną z pięknych krajobrazów, Hollywood i ze smakołyków, które rozprzestrzeniły się po całym świecie. Jakie amerykańskie przysmaki zadomowiły się w Polsce? Fot. 123RF.COM Muffiny to wypieczone ciastka w kształcie wysokiej babeczki, podawane z różnymi dodatkami. Najczęściej je się je na słodko, np. z rodzynkami, czekoladą, bakaliami, orzechami, konfiturami lub owocami. Przygotowane dzień wcześniej mogą być smacznym drugim śniadaniem, dodatkiem do kawy, albo po prostu...

  • ...takiego , zeby ci sie odechcialo . - Najbardziej obrzydliwy napoj to ciepla wodka w metalowym kubku . - Wodka w puszce po konserwie , ciepla , z plywajacymi okami tluszczu . Mdli cie ? - Napilbym sie...

  • Dlaczego tak dużo osób robi wędliny w domu? A dlatego, że w sklepach coraz częściej mamy do czynienia z produktami wędlinopodobnymi. Tyczy się to również konserw w słoikach. Fot. 123RF/Picsel Wędliny, choć wyglądają zachęcająco w sklepach, po kilku dniach spędzonych w lodówce tracą aromat i świeżość. W przypadku konserw w słoikach nie mamy pewności, co tak naprawdę się w nich znajduje. Dlaczego więc nie pokusić się o przygotowanie ich samodzielnie? To zbyt trudne? Nic bardziej mylnego! Wbrew...

  • Jeśli fasola kojarzy nam się jedynie z daniem wytrawnym, to oznacza, że nie odkryliśmy jeszcze nawet połowy możliwości tego warzywa. Poza fasolką po bretońsku możemy z niej przygotować… ciasta i musy czekoladowe. To nie żart! Wystarczy kilka składników, żeby wyczarować niezwykle smaczny deser. Poniżej propozycje przepisów, przygotowane przez ekspertów marki Sandra. Fot. materiały prasowe Fasola jest bogata w potas, wapń i fosfor. Dodatkowo posiada więcej białka niż mięso. Jest więc doskonałym...

  • Jeśli chcesz, aby Twoje przepisy na ciasta pojawiły się w jednym z najbardziej popularnych tygodników w Polsce, zgłoś je do nas! Od stycznia mamy przyjemność współpracować z tygodnikiem „Na żywo", gdzie w rubryce „Kuchnia: ciasta i desery" publikowane są Wasze przepisy. Na łamach gazety pojawiły się już przepisy: goramarcina1, Ewaa , rosse, ilovebake czy izaa_a. Dlaczego warto opublikować przepis w „Na żywo"? Tylko w listopadzie 2013 ogółem sprzedano aż 170 905 egzemplarzy gazety! Zatem...