• Informacje na temat:

    leczo na żółto

Przepisy na temat: leczo na żółto
  • Wegetariańskie leczo

    Papryka, pomidory i cebula to podstawa tego dania. Reszta dodatków zależy tylko od twoich upodobań. Latem polecamy wersję lżejszą – bez mięsa, za to z mnóstwem warzyw.

  • Pyszne leczo według przepisu mojej mamy:)

  • Leczo z kurczakiem

    ...pomidory z puszki, koncentrat pomidorowy i kurczaka.  Leczo doprawiamy do smaku i gotujemy przez około pół godziny. Następnie podajemy z ciemnym pieczywem.

  • Leczo jedno z moich ulubionych dań jednogarnkowych. Danie obowiązkowo musi być pikantne. Super smakuje i przygotowuje je nawet w środku lata :) ;

  • ​Kabaczek, król leczo

    Żadne przyzwoite leczo nie może się obejść bez kabaczka. To warzywo nadaje potrawie głębi ale także masy i spoistości. Ale kabaczki możemy jeść nie tylko w tej postaci. Są znakomitym uzupełnieniem diety, zwłaszcza tej przygotowywanej z myślą o najmłodszych.

  • Idealne, sycące danie.

  • Szybkie leczo z parówkami

    Takie leczo zrobisz naprawdę szybko. Pamiętaj, że jeśli kupujesz parówki, to tylko te najwyższej jakości.

  • Aż ślinkaa cieknie.;)

  • ​Multicooker: Leczo

    Czas przygotowania: 10 minut. Czas w Multicookerze: 45 minut. Program: fry, stew. Porcji: 3.

  • Można zjeść na obiad, podać na imprezie jako danie gorące.

Artykuły na temat: leczo na żółto
  • Kwiatki, które leczą

    Kocanka piaskowa, żółta ozdoba dzikich łąk, ma mnóstwo leczniczych właściwości!

  • Kolorowe warzywa i owoce. Co leczą?

    ​Czerwienie i żółcienie działają pobudzająco, a odcienie niebieskiego i zielenie uspokajają. Każda barwa w pokarmie to pewna substancja chemiczna o określonym działaniu.

  • Nie tylko czosnek i miód leczą

    Aby szybciej uporać się z chorobą, w czasie przeziębienia trzeba zmienić zasady odżywiania.

  • Fioletowe i żółte warzywa pomogą ochronić się przed demencją i nowotworami

    ...jako składnik leczo i zup. Należy ją gotować krótko, by zachowała składniki odżywcze. Fioletowy jarmuż Co zawiera: Prócz wapnia, potasu, witamin K, A, C zawiera mnóstwo luteiny zapobiegającej(...) roślinnego. Warto jeść pomidory w sosach, zupach i jako dodatek do leczo. Czerwona kapusta Co zawiera: Skarbnica silnych przeciwutleniaczy, witamin C, A, K i potasu. Wystarczy jadać 15-20 dag co drugi dzień...

  • Kabaczek, król leczo

    Żadne przyzwoite leczo nie może się obejść bez kabaczka. To warzywo nadaje potrawie głębi ale także masy i spoistości, jednak kabaczki możemy jeść nie tylko w tej postaci.

  • Czerwona, żółta, zielona

    Sezon na paprykę w pełni. Zrób z niej wyśmienite dania! Inspiracje czerp z Bałkanów, Meksyku czy Węgier - tam papryka jest królową kuchni.

  • Lecz się kolorem!

    Zimno ci? Załóż pomarańczowy sweter. Jesteś zdenerwowana? To potrzebna ci zielona bluzka. Listopad jest zbyt szary i smutny? Sięgnij po coś żółtego. Właśnie na tym polega chromoterapia...

  • Polubiłem się z żółtym swetrem

    Program rozrywkowy nadawany na żywo to duże wyzwanie, cieszę się, że Polsat go promował, a ja brałem w nim udział - mówi współgospodarz "Stand Up. Zabij mnie śmiechem".

  • Owocowy zawrót głowy cię wyleczy

    Borówki, aronie, wiśnie cieszą smakiem lata i leczą dolegliwości.

  • Modne, ale czy na pewno zdrowe?

    Przy wyborze diety warto się kierować nie tylko modą, lecz także opinią ekspertów. Sprawdź, który z dietowych hitów posłuży tobie.

Zdjęcia na temat: leczo na żółto