• Informacje na temat:

    karkowka z ogorkiem kiszonym

Przepisy na temat: karkowka z ogorkiem kiszonym
  • Doskonała z sałatką z pomidorów.

  • Krupnik w "innej" odsłonie. Ogórki nadają zupie bardziej wyrazistego smaku.

  • Pyszne szaszłyki - przysłała Kasia

    0,7 kg.schabu wieprzowego lub karkówki; słoiczek papryki marynowanej; 3 kiszone ogórki; 30 dkg wędzonego boczku; 6 szt. średnich cebul; na marynatę: woda (tyle, aby przykryła mięso); 2 łyżki oleju; 1 łyżka octu; zioła: oregano, tymianek, bazylia, majeranek

  • Swietnie sie prezentuje,smakuje wybornie.

  • Świąteczne przysmaki

    Nie może ich zabraknąć!

  • Sok z kiszonych ogórków sprawia, że mięso jest kruche i smaczne. Polecam do wypróbowania.

  • Nowe sosy od Łowicza

    Mamy różne kulinarne gusty, potrzeby i oczekiwania. Jedni lubią smaki tradycyjne, inni wciąż poszukują pomysłów na dania zaskakujące i nowatorskie. Jednak bez względu na upodobania wszyscy docenią w swoich kuchniach najnowszą propozycję marki Łowicz – Sosy Uniwersalne: Jasny i Ciemny. To dwa wyjątkowo innowacyjne produkty, jakich jeszcze nie było na rynku! Idealne do pieczenia, duszenia i gotowania. Nie zawierają konserwantów ani glutaminianu sodu. Dzięki nim przygotowanie idealnego sosu,...

  • Ostatnio były gołąbki, a do gołąbków przyda się porządna surówka. Doskonale nada się surówka z kiszonym ogórkiem, dzięki któremu jest bardzo wyrazista w smaku. Jest to idealna propozycja zwłaszcza dla tych co lubię kwaskowe smaki. Zapraszam :)

  • Wielkanocne potrawy dwóch wersjach cenowych

    Każdą potrawę, którą chcesz podać na święta, możesz przyrządzić drożej lub taniej. Wszystko zależy od użytych składników, na przykład rodzaju mięsa czy dodatków.

  • Gulasz wcale nie musi być nudny, nie musi wyglądać i smakować ciągle tak samo.

Artykuły na temat: karkowka z ogorkiem kiszonym
  • Hamburger i cielęcina według Magdy Gessler

    Przestawiamy dwa przepisy Magdy Gessler.

  • Jedz to, co cię leczy

    Od lekarza wyszłaś z receptą na leki i zaleceniem zmiany diety. Leki wykupić łatwo, ale co z jedzeniem? Nie wolno już ani grama tłuszczu? Jeść mięso czy lepiej nie? Nasza ekspertka radzi, na co zwrócić uwagę i od czego zacząć.

  • Od zasmażki do fusion

    ​Gdyby ktoś w roku 1989 zaproponował nam kimchi, food porn i papardelle, bylibyśmy trochę onieśmieleni. Po 30 latach wolnej Polski wykształceni przez podróże, reklamy i kucharzy celebrytów o jedzeniu wiemy wszystko. Jak to się zmieniało? Twój Styl zabiera was w kulinarną podróż. Będzie szczypta humoru, garść wiedzy oraz łyżka nostalgii. Do smaku.

  • Jesteśmy w Unii, nareszcie. Wiem, wielu z Was się boi, wielu oburza, wielu pomstuje, ale wszyscy wiemy, że było to nieuniknione, poza naszą kontrolą, więc...