• Informacje na temat:

    karkowka z farszem na zimno

Przepisy na temat: karkowka z farszem na zimno
  • Potrawy na cały tydzień

    ...i wyłóż farszem. Przełóż do naczynia żaroodpornego i piecz 40 minut w temp. 180°C. Pierś kurczaka w miodzie Sposób przygotowania 1. Piersi kurczaka umyj pod zimną wodą i osusz ręcznikiem...

  • Wielkanocne potrawy dwóch wersjach cenowych

    Każdą potrawę, którą chcesz podać na święta, możesz przyrządzić drożej lub taniej. Wszystko zależy od użytych składników, na przykład rodzaju mięsa czy dodatków.

Artykuły na temat: karkowka z farszem na zimno
  • Pieczone mielone

    Z mięsa mielonego można wyczarować wiele ciekawych dań. Wypróbuj kilka naszych pieczeni, które możesz podawać w wersji na zimno i na gorąco.

  • Ukraińskie smaki: Pierogi

    W kuchni ukraińskiej ciasto na pierogi można przygotować na dziesiątki sposobów, na przykład na maśle, zaparzane i na kefirze (moje ulubione, najlepsze do pierogów na słodko). Znane są również różne rodzaje farszu. Pamiętaj, że ciasto na pierogi powinno być elastyczne jak plastelina; nie może lepić się do rąk. Możesz dodać do niego odrobinę masła. W zależności od rodzaju mąki proporcje składników mogą różnić się nieco od tych podanych w przepisach.

  • Mięso prosto z pieca

    .... Przełożyć na półmisek, polać sosem, udekorować list-kami świeżej mięty, estragonu i tymianku. Można podawać na ciepło lub na zimno.

  • Kluski polskie

    Kluski to wspaniały, pożywny i sycący dodatek do dań mięsnych, ale można je również przygotować na słodko.

  • Kuchnia hiszpańska

    ...przykryciem, 8 -10 min. Przełóż na drugą stronę i smaż jeszcze ok. 5 minut. Tortillę można podawać na ciepło lub na zimno, jako danie główne albo przystawkę. Świetnie smakuje ze szklanką zimnego kefiru lub(...) winnego, dokładnie wymieszaj. Włóż do lodówki na 24 godz. Farszem wypełnij grube jelita, formując ok. 20 cm kiełbaski. Powieś w przewiewnym, chłodnym miejscu na ok. 8 tygodni.

  • Kulinarna podróż do Chorwacji

    ...drugiego,faszerowane liście. Zalej je wodą lub bulionem, tak aby w całości były przykryte. Gotuj na małym ogniu 30-40 minut. Podawaj na ciepło lub zimno. Rada: Zamiast liści winogron możesz użyć liści...

  • 15 sposobów na tanie gotowanie

    ...trzy obiady i zaoszczędzimy co najmniej 30 zł. 15. Jedz bez podgrzewania Upieczone na święta mięsa można jadać także na zimno, zamiast wędliny. Są smaczniejsze i o wiele zdrowsze od kupowanych...