• Informacje na temat:

    karkówka po francuska

Przepisy na temat: karkówka po francuska
  • Pieczenie z rumianą skórką

    ..., posyp przyprawą i skrop olejem. Wszystkie warzywa dodaj je mięsa w połowie pieczenia. Podawaj razem z pieczenią. Karkówka po azjatycku 1. Karkówkę opłucz, wytrzyj do sucha. Posyp solą. Cukier...

  • Pyszny niedzielny obiad dla całej rodziny

    .... Karkówka w ziołach Sposób przygotowania Karkówkę opłucz, wytrzyj do sucha. 3 ząbki czosnku obierz, przeciśnij przez praskę, posmaruj nimi mięso. Natrzyj je solą i pieprzem. Obwiąż bawełnianą...

  • Obiad pachnący owocami

    Daj się skusić na polędwiczkę z gruszką czy kurczaka z winogronami! I przekonaj się, że mięso nie stanie się słodkie. Za to będzie kruche, soczyste i wyraziste.

  • Wielkanocne potrawy dwóch wersjach cenowych

    Każdą potrawę, którą chcesz podać na święta, możesz przyrządzić drożej lub taniej. Wszystko zależy od użytych składników, na przykład rodzaju mięsa czy dodatków.

Artykuły na temat: karkówka po francuska
  • Pomysłowe grillowanie z marką WINIARY!

    Z utęsknieniem wyczekujemy ciepłych dni pełnych okazji do wspólnego odpoczynku na świeżym powietrzu. Podczas sprzyjającej pogody za oknem, najchętniej wybieramy spotkania przy grillu, w towarzystwie rodziny czy przyjaciół. Wbrew pozorom jednak kiełbasa, karkówka czy mięsne szaszłyki to niejedyne potrawy, jakie możemy przygotować na ruszcie! Warto podczas tegorocznego sezonu poeksperymentować ze...

  • Colombo z wieprzowiny, z warzywami

      To danie pochodzi z francuskich Antylii. Jest wyjątkowo proste i dość szybkie w przygotowaniu. Jedynie dwa egzotyczne “akcenty” stanowią o jego naturze....

  • Pieczone mielone

    Z mięsa mielonego można wyczarować wiele ciekawych dań. Wypróbuj kilka naszych pieczeni, które możesz podawać w wersji na zimno i na gorąco.

  • Wesele bez mięsa?

    Bywa, że to państwo młodzi są jaroszami i nie wyobrażają sobie, aby w najważniejszym dla nich dniu stoły uginały się pod ciężarem mięsa. Na weselach bawią się jednak ludzie o różnych preferencjach kulinarnych. Jak zatem pogodzić poglądy gospodarzy i oczekiwania (często konserwatywnych) gości?

  • Od zasmażki do fusion

    ​Gdyby ktoś w roku 1989 zaproponował nam kimchi, food porn i papardelle, bylibyśmy trochę onieśmieleni. Po 30 latach wolnej Polski wykształceni przez podróże, reklamy i kucharzy celebrytów o jedzeniu wiemy wszystko. Jak to się zmieniało? Twój Styl zabiera was w kulinarną podróż. Będzie szczypta humoru, garść wiedzy oraz łyżka nostalgii. Do smaku.

  • Nie tylko marcepan

    Lubeka słynie z marcepanu, ale kuchnia regionu Szlezwik-Holsztyn ma o wile więcej do zaoferowania.

  • Urlop od wyrzeczeń

    ...razie takich regulacji brak. Za dużo mięsa Ile to kalorii? Karkówka (100 g): 389 kcal Kebab: 880 kcal Kurczak z rożna (100 g): 260 kcal Golonka (100 g): 587 kcal Schabowy (130

  • Wieprzowina w miodzie

    Mięso pieczone w miodzie to sposób przyrządzania pieczeni znany już setki lat temu. Ten smak zachwyca i dziś.

  • Grill po polsku

    ...stworzona. Karkówka - krucha i aromatyczna. Pierś z kurczaka zanurzona w marynacie zyskuje na wartości. Białko w czystej postaci z minimalną ilością tłuszczu, zdrowe i dietetyczne. Warzywa, ryby, owoce...

  • ...z warzywami i ryżem (2 sztuki) 300 sajgonki z wieprzowiną (100 g) 250 smażone udko kurczaka (100 g) 400 szaszłyk z boczku (200 g) 650 karkówka z grilla (150 g) 330 szaszłyki...