• Informacje na temat:

    jak zrobić sos tatarski przepis

Przepisy na temat: jak zrobić sos tatarski przepis
  • Przepis na udane Święta

    Wielkanoc tuż tuż! Pewnie lada moment wpadniemy w wir przedświątecznych przygotowań, a co za tym idzie, układania świątecznego menu. Macie ochotę miło zaskoczyć gości podczas tegorocznej uczty? Mamy na to sposób! Razem z marką Mosso prezentujemy nasz przepis na udane Święta.

Artykuły na temat: jak zrobić sos tatarski przepis
  • Wielkanoc w tradycyjnej i nowoczesnej odsłonie

    Wielkanoc – wielu z nas nie wyobraża sobie jej bez klasycznego żurku z białą kiełbasą, mazurka czy faszerowanych jajek. A może tym razem zrobić coś inaczej? Chcesz nieco odświeżyć wielkanocny stół? Tradycyjnie czy nowocześnie – jeśli co roku masz ten dylemat, to ten tekst jest dla ciebie! Zainspiruj się!

  • Wędzone wędliny. Do jakich dań można ich użyć?

    Święta, wizyta gości czy po prostu zakupy większe, niż planowaliśmy – wielu z nas boryka się z nadprogramowymi zapasami. Często też kupujemy bezrefleksyjnie, a w naszej lodówce gromadzi się coraz więcej niewykorzystanej żywności. Jak ciekawie i z pomysłem wykorzystać kupione przez nas wędliny?

  • Z czym podawać pasztet?

    ..., podstawą dawnych przepisów były m.in. dziczyzna, mięso kuropatw czy przepiórek, zioła, aromatyczne przyprawy oraz mocne, esencjonalne alkohole, takie jak koniak, armaniak, brandy czy wino(...) pasuje również klasyczny sos tatarski, przygotowywany na bazie jogurtu, majonezu, musztardy, cebuli, ogórków kiszonych lub konserwowych i przypraw. Na tym jednak lista dodatków, które uzupełnią...

  • Chrzan i jajka są super

    ..."zerówki", bo w ich przypadku lepiej kontrolowano jakość paszy. Dodaje Pani do jaj sos tatarski? - Dbam o prawidłową masę ciała, bo wiem, że otyłość zwiększa ryzyko chorób nowotworowych i innych(...). - Polecam eksperymentować na święta i zrobić jeden mięsny pasztet, a drugi np.: z soczewicy, która jest źródłem wysokiej jakości białka. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele osób nie zauważy, że...