• Informacje na temat:

    jak smażyć żeby nie przywierało

Przepisy na temat: jak smażyć żeby nie przywierało
  • Piwne lody

    Jeśli ktoś ma słabość zarówno do piwa, jak i lodów, ten przepis ucieszy go w dwójnasób. Jak wyczarować piwne lody, zdradza gwiazda kuchni skandynawskiej Claus Meyer. Ten deser jest miękki i pyszny już w chwili wyjęcia z zamrażalnika.

  • Łosoś w drodze na stół

    Gotowany, przygotowywany na ruszcie, smażony, pieczony, marynowany albo spożywany na surowo - łososia norweskiego można podawać zarówno na eleganckich koktajlach, jak i na rodzinnych lub świątecznych obiadach, w restauracjach czy na piknikach.

  • Kremowy kurczak curry

    ...i smażyć przez 6-8 minut, kilkukrotnie mieszając, aby nie przywierał. Następnie zmniejszyć ogień i dodać cukier, pastę curry, kurkumę i całość dokładnie wymieszać i gotować przez około 1 minutę. Po czym zwiększyć ogień i dodać śmietany i szczyptę soli. Gotować dalej przez kolejne 4-5 minut, często mieszając. Na sam koniec doprawić do smaku (w zależności jak bardzo chcemy, żeby było ostre) pieprzem...

Artykuły na temat: jak smażyć żeby nie przywierało