• Informacje na temat:

    gulasz z miesa smazonego

Przepisy na temat: gulasz z miesa smazonego
  • Łatwy gulasz obiadowy

    Aromatyczny gulasz z indyka z dodatkami warzywnymi smakuje wspaniale, a powstaje błyskawicznie. Z talerzy znika zaś jeszcze szybciej. I każdy biesiadnik prosi o dokładkę.

  • Przedświąteczny gulasz z indyka

    W tym gorącym okresie nie zawsze mamy czas, by stać przy garnkach szykując pracochłonny obiad. Gulasz z indyka smakuje wspaniale, a powstaje błyskawicznie. Z talerzy znika zaś jeszcze szybciej.

  • Jednogarnkowy gulasz

    Gulasz z kapustą jest naprawdę pyszny. Zrobisz go raz i masz obiad na dwa dni.

  • Gulasze z młodą kapustą

    ...duszenia dodaj osączoną fasolę i posiekany koperek. Wersja light Jeśli właśnie jesteś na diecie, zamiast białej fasoli dodaj do gulaszu mniej kaloryczną czerwoną soczewicę. Może być soczewica(...) walczysz z nadprogramowymi kilogramami, dodaj do gulaszu podwójny filet z kurczaka zamiast kotletów wieprzowych.  Delikatnie mięso w czasie duszenia przejdzie smakiem i aromatem warzyw, ale jeśli...

  • Dyniowe gulasze

    .... Duś przez 20 minut. Dodaj pomidory. Duś 10 minut. Przypraw pieprzem, solą, wędzoną papryką słodką i ostrą. Szczypiorek z dymek posiekaj, posyp gulasz. Wersja przy zapaleniu pęcherza Jeśli cierpisz na...

  • Pyszny gulasz

    Jesienny gulasz możesz podać z ryżem, kaszą, albo ziemniakami.

  • Gulasz wołowy

    ...przykryła mięso. 3. Gulasz duś pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości mięsa, czyli ok. 45 min. Po tym czasie dodaj przecier pomidorowy, pokrojoną w kostkę paprykę żółtą i czerwoną. Duś dalsze 10(...) gulaszu pół posiekanej papryczki chili. Gulasz podawaj na ciepło ze smażonymi ziemniakami, kaszą gryczaną lub ryżem. Przygotowanie: 60 minut Porcja: 385 kilokalorii 

  • Gulasz wołowy

    ...i połowę ziół. Zagotuj, po czym zredukuj ogień. Przykryj, duś 90 minut. Pod koniec dodaj resztę ziół (zostaw tylko kilka listków kolendry do dekoracji).  3. Podawaj gulasz z ryżem lub dowolnym pieczywem...

  • Gulasz wołowy

    .... Przelej kluski na durszlaku zimną wodą. Dodaj do gulaszu. Podawaj potrawę posypaną natką pietruszki razem ze świeżym pieczywem.

  • Gulasz z kopytkami

    Skorzystaj z naszego pomysłu i zaserwuj gulasz z kopytkami. To apetyczne, smaczne i sycące danie.

Artykuły na temat: gulasz z miesa smazonego
  • Gulasz z mięsem i pieczarkami

    Dania z jednego garnka to świetny pomysł na szybkie, pożywne i pyszne obiady lub kolacje.

  • Gulasz zapieczony z mięsem i boczniakami

    Aromatyczny, rozgrzewający gulasz z leśnymi grzybami. Gulasz możesz przygotować wcześniej a zapiec dopiero tuż przed podaniem.

  • Gulasz po burgundzku

    Znakomite, aromatyczne danie na cały weekend. Palce lizać!

  • Gulasz wołowy z dynią

    .... Wlej wino, a kiedy lekko odparuje, dodaj bulion. Dołóż pokrojoną paprykę i marchewkę oraz ziele angielskie i liście laurowe. Po 10 minutach dołóż cukinię. Gulasz przypraw do smaku solą, pieprzem...

  • Knedle drożdżowe z gulaszem

    Knedle drożdżowe są niedrogie i z łatwo dostępnych składników. A jak urozmaicą zwykły obiad!

  • Aromatyczny gulasz

    Świetny pomysł na sycący, aromatyczny obiad dla całej rodziny.

  • Caponata – warzywny gulasz

    Caponata to tradycyjne danie kuchni sycylijskiej. Smakuje świetnie podawana z ciepłym chlebem lub jako dodatek do mięs. Jest aromatyczna i intensywna w smaku.

  • Gulasz z indyka

    Mięso umyj, osusz, pokrój w kostkę. Marchewki obierz, pokrój w słupki. Cebule obierz z łupin, pokrój w talarki. Na patelni rozgrzej 2-3 łyżki oleju. Wrzuć...

  • Kokosowy gulasz z wołowiną

    Gulasz w oryginalnym wydaniu z mlekiem kokosowym...

  • Gulasz z indyka z fasolką

    Dietetycy zalecają włączenie indyka do codziennego jadłospisu, zawiera on dużo potasu i żelaza. Zobacz, jak przygotować z niego gulasz...