• Informacje na temat:

    fasola z kukurydzą po meksykańsku

Przepisy na temat: fasola z kukurydzą po meksykańsku
  • Meksykańskie danie jednogarnkowe

    Gęsta zupa z mięsnymi pulpetami jest tak sycąca i treściwa, że z powodzeniem zastąpi dwa dania obiadowe. Powstaje niewielkim nakładem pracy - a to też jest ważne, szczególnie jeśli nie chcemy spędzić w kuchni całego dnia.

  • Zupa meksykańska z fasolą

    Kolejna zupa na niezbyt przyjazną jesienną aurę.

  • Zupa meksykańska

    Szybka w przygotowaniu i dzięki zawartości mięsnych pulpecików naprawdę wyjątkowo sycąca.

  • Zupa meksykańska

    Pyszne danie jednogarnkowe.

  • Zupa meksykańska

    Rozgrzewająca, sycąca i dodająca energii. Znakomita na jesienne oraz zimowe posiłki.

  • Meksykański talerz rozmaitości

    Kuchnia meksykańska daje możliwość zabawy smakami i aromatami. Postaw składniki na stole – niech goście sami komponują swoje ulubione mieszanki warzyw.

  • Placek meksykański

    ...cukru. 3. Podpieczony mięsny spódwyjmij z piekarnika. Posmarujgo 200 ml keczupu.Obłóż kosteczkami papryki,kukurydzą i fasolą. Oprósz soląi pieprzem. Posyp startym serem.Ponownie wstaw do...

  • Zupa meksykańska

    Cebulę obierz, pokrój i podsmaż w garnku na rozgrzanym oleju.

  • Meksykańskie w sosie

    Fasolę odsącz z zalewy, wypłucz, zmiksuj, połącz z mięsem, jajkiem, sezamem i przyprawami.

  • Meksykańska z awokado

    Cebule i papryki pokrój w kostkę. Cebulę zeszklij na oleju, dodaj mięso, majeranek, smaż 15 minut.

Artykuły na temat: fasola z kukurydzą po meksykańsku
  • Meksykańskie zawijańce

    Sposób przygotowania: 1. Mięso obsmażyć na oleju, doprawić solą, pieprzem i nasionami kolendry, wlać 1/2 l wody, dusić 20 min. Wyjąć mięso, posiekać, połączyć z odcedzoną fasolą i kukurydzą, posiekaną dymką i połową świeżej kolendry, skórką z cytryny i połową sera, doprawić na ostro.  2. Cukinie umyć, pokroić wzdłuż na plastry, posolić, po 15 min układać je po 3, nadziewać, zwinąć...

  • Meksykańska lazania

    Przygotowanie:  1. Płaty makaronu obgotuj w osolonej wodzie z odrobiną oleju (około 5 min). Fasolę i kukurydzę osącz, opłucz. Chili i szczypior posiekaj....

  • Zupa meksykańska

    Rozgrzewająca, sycąca i dodająca energii. Znakomita na jesienne oraz zimowe posiłki.

  • Gulasz meksykański

    Kilka składników, jedno naczynie i obiad gotowy. Pyszny, treściwy oraz łatwy w przygotowaniu.

  • Zupa meksykańska

    Rozgrzewająca i sycąca.

  • Meksykańska zupa z awokado

    ​Awokado jest doskonałym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, które działają przeciwnowotworowo i przeciwzapalnie. Często awokado dodajemy do sałatek, koktajli, ale równie dobrze sprawdza się w meksykańskich zupach.

  • Odkryj najlepsze smaki kuchni Majów i Azteków

    ...z gotowaną kukurydzą i masłem, a także z pieczonymi, słodkimi ziemniakami. Tradycyjna kuchnia meksykańska potrafi zaskakiwać - niegdyś mięso jagnięce albo baranie (zwane jako birria) pieczono w dołach...

  • Pomidory na ciepło

    Pomidory z meksykańskim nadzieniem.

  • Fiesta Mexicana

    Kuchnia meksykańska jest wyrazista i aromatyczna. Zapraszamy w pyszną kulinarna podróż.

  • Złoto na talerzu

    Bogata w skrobię i witaminy kukurydza powinna częściej gościć na naszych talerzach.