• Informacje na temat:

    ewa gotuje surowki kiszona kapusta

Przepisy na temat: ewa gotuje surowki kiszona kapusta
  • Kotleciki z ziemniaków

    ...rozdrobnieniem zajmijmy się w dniu, w którym je gotujemy. Zimne ziemniaki są twarde. 4. Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy na dwóch łyżkach oleju. Ma się zarumienić, ale nie przypalić. Nie używajmy też(...), a także z sosami, zarówno mięsnymi, jak i na bazie grzybów. Sprawdź, z czym tobie będą smakowały najlepiej. Ewa Koza, mam smak.com ***Zobacz także***

Artykuły na temat: ewa gotuje surowki kiszona kapusta
  • Sok z kapusty – remedium na późną jesień

    ...jesiennego jadłospisu kapustę, to warzywo może przynieść nam sporo korzyści. Kapusta Warzywo, które możemy spożywać na wiele sposobów. Właściwości odżywcze i lecznicze mają zarówno świeże liście kapusty, jak i kapusta gotowana, duszona czy kiszona. Na szczególną uwagę zasługuje świeżo wyciskany sok z kapusty, najrzadszy jak dotąd sposób serwowania tego warzywa. Lecznicze działanie soku...

  • Sok z kapusty – kiedy przyniesie najwięcej korzyści?

    Fitoterapia przeznacza osobny rozdział leczeniu przy pomocy warzyw, owoców i zbóż. Pierwsze skrzypce w tym zestawieniu gra niedościgniona kapusta. Medycyna ludowa zaleca jej stosowanie zarówno na wewnętrzny, jak i zewnętrzny użytek. Liczne właściwości zdrowotne mają świeże liście, kapusta gotowana, duszona, kiszona i świeży sok.

  • Ewa Wachowicz: Przepis na szczęście

    Ma 46 lat i uważa, że wygląda lepiej niż gdy miała 20. Przyznaje też, że nigdy nie czuła się tak dobrze! Ewa Wachowicz zdradza nam sekrety doskonałej formy i samopoczucia.

  • Trzy warzywa rządzą na talerzu

    ..., który jest sprężysty po ugotowaniu i stawia lekki opór podczas gryzienia jest dla nas najzdrowszy.  Ewa Koza, mamsmak.com     *** #POMAGAMINTERIA Wolontariusze akcji Zupa na Plantach...

  • Nowoczesna kuchnia rybna według Ewy Wachowicz

    ..."Rybka lubi pływać" - tymi słowami Ewa Wachowicz zaczyna 342. odcinek programu "Ewa gotuje".

  • Burak w wielu wariantach

    ...warto o tym pamiętać. Zdrowie nie ma ceny, chrońmy je naturalnie. Ewa Koza, mamsmak.com      

  • Karmimy zmysły

    ...i połączone z trzema łyżkami soku z cytryny, a już na talerzach posypane kiełkami soczewicy. Ewa Koza, mamsmak.com    

  • Jarmuż – król zimowych warzyw

    C i bakterii fermentacji mlekowej, korzystnych dla naturalnej flory bakteryjnej jelit. Ewa Koza, mamsmak.com     ***Zobacz także***