• Informacje na temat:

    zupki dla niemowląt od 4 miesiąca przepisy

Przepisy na temat: zupki dla niemowląt od 4 miesiąca przepisy
  • Wypróbowany przepis na "Przepisy idealne dla mężczyzn"

  • Smaczny pomysł na "Przepisy na japońskie desery"

  • Przepis wart wypróbowania: "Przepisy na drugi dzień świąt"

  • Dla smakoszy serów:) Pizza na cienkim spodzie.

  • Przepis wart wypróbowania: "Budyń z konfiturą od 5 miesiąca"

  • Ryżanka , to nic innego jak inna wersja rosołu domowego. Zupa bardzo prosta w przygotowaniu, zdrowa i przede wszystkim smaczna. Ryżanka dosyć popularną zupą dla dzieci lub dla osób z problemami żoładkowymi. Sprawdza się idealnie w okresie jesienno- zimowym bo jest doskonale pożywnym i rozgrzewającym posiłkiem. To również niezwykle prosty i smaczny pomysł na obia

  • wersja na długie biesiadowanie ze znajomymi ;-) wspaniałe połaczenie smakòw,ktòre wspòłgrajà ze sobà,zaczynajàc od przystawki i dania głòwnego,kończàc boskim deserem :-) Ale do rzeczy i po kolei ;-)

  • Biszkopty pieczemy wg. moich przepisów na inne torty.

  • Idzie weekend, za oknem zima, na pewno jesteście w świątecznym nastroju i macie ochotę zrobić swoje własne ozdoby choinkowe. Polecam Wam przepisy moich koleżanek bloggerek. Wybrałam dla Was te najpiękniejsze i najciekawsze. Dziewczyną dziękuję za możliwość udostępnienia ich.

  • gęsta, zawiesista, słodka a jednocześnie lekka, fit zupka w 2 odsłonach, czyli zupy dwie, a stanie przy garach jedno:) a pomysł wziął się stąd, że szkoda mi było wyrzucić głąbiastej części kapusty pekińskiej. Przepis jest na 2 dni dla 2-3 osób lub jednorazowo na ok. 6-8 porcji.

Artykuły na temat: zupki dla niemowląt od 4 miesiąca przepisy
  • Przygotowanie pysznych i zdrowych posiłków nigdy nie było tak łatwe! Smakowite przeciery ze zmiksowanych warzyw, dania z ziemniaków i mięsa zapewnią dziecku niezbędne wartości odżywcze już od pierwszych miesięcy jego życia. Dzięki urządzeniu Thermomix i opracowanemu przez autorkę czterostopniowemu planowi odżywania umiejętne włączanie pokarmów stałych do diety niemowląt stanie się nie tylko proste, lecz także przyjemne. • Wypróbuj ponad 50 przepisów - od pierwszego przecieru do wspólnych...

  • Wielkanoc to czas pełen radości – także na naszych świątecznych stołach, które w tym czasie wypełniają kolorowe pisanki, pyszne, warzywne sałatki, ale także – oryginalne wypieki, na które przez cały rok czeka z niecierpliwością cała rodzina. Fot. materiały prasowe Babki, mazurki, serniki, makowce i torty - to właśnie one już za kilka dni będą podbijać nasze podniebienia! By smakowały wyśmienicie, do ich przygotowania wykorzystajmy sprawdzone już przepisy - tylko wtedy świetnie się udadzą....

  • W naszym kraju każdego roku sprzedaje się aż 300 mln zupek chińskich. Teoretycznie wszyscy wiemy, że nie jest to zdrowy produkt, jednak często potrzeba zjedzenia szybkiego posiłku zwycięża nad rozsądkiem. Fot. 123RF/Picsel Zobacz też: Dlaczego nie powinieneś jeść serków topionych? Wbrew pozorom popularne zupki błyskawiczne nie powstały w Chinach, a w Japonii. W 1958 firma Nissin Foods, specjalizująca się w produkcji pierwszych dań dla astronautów, wypuściła na rynek paczkę zupy w proszku,...

  • Ubiegły miesiąc został zdominowany przez przygotowania do świąt wielkanocnych. Sprawdźcie, które przepisy cieszyły się największą popularnością wśród czytelników Interii i Smakera. Z naszych obserwacji wynika, że niemal cały ubiegły miesiąc upłynął wam pod znakiem przygotowań do świąt. W marcu poszukiwaliście przede wszystkim wielkanocnych sprawdzonych przepisów na tradycyjne i nieco bardziej nowoczesne dania wielkanocne. Wśród najpopularniejszych przepisów minionego miesiąca znajdziemy...

  • Jak wiadomo, dla ochłody najlepsze są lody. Po co jednak kupować je w sklepie, skoro można je szybko i łatwo zrobić w domu, bez zbędnej chemii i konserwantów? Jak zrobić sobie domowe lody?   Fot. 123RF.COM/PICSEL Domowe lody to świetne rozwiązanie dla osób dbających o zdrowie i linię, a także dla przyszłych mam i dzieci. Obecnie wiele lodów produkowanych jest ze sztucznych dodatków i barwników, a do tego dosładzanych jest dużo słodszymi od cukru substancjami. W lodach można znaleźć szkodliwe...

  • Ciężko wyobrazić sobie wigilijną kolację bez karpia. W końcu to polska, świąteczna tradycja, prawda? Nic bardziej mylnego! Karp nie jest typową, polską rybą wigilijną. Nieprzyjemny smak karpia może wynikać ze sposobu jego przechowywania i transportowania. / fot. 123rf.com Karpie w Polsce hodowane są od XIII wieku. Już ojcowie cystersi zarybiali na masową skalę stawy właśnie karpiem. Trzeba przyznać, że jest to ryba łatwa i tania w hodowli, co wpłynęło znacząco na jej popularność. Przez wieki...

  • Pierwszy, prawdziwie wakacyjny miesiąc już za nami. Jednak użytkownicy Smakera nie zwalniają tempa ani na chwilę, nieustannie serwując nam ciekawe i bardzo inspirujące przepisy. Sprawdźcie, które z nich zyskały największą popularność w ubiegłym miesiącu. W czerwcu najczęściej poszukiwaliście przepisów na lekkie desery z sezonowymi owocami. W lipcu ta tendencja widocznie się odwróciła, gdyż podsumowanie ubiegłego miesiąca obfituje w ciekawe pomysły na przetwory z ogórków, dania obiadowe i...

  • Od dwóch lat, z niewielkim okładem, mieszkam w Krakowie. Znalazłem się tutaj robiąc zupełnie przeciwny ruch niż wielu moich znajomych, a mianowicie wyniosłem się z tętniącej życiem Warszawy. Dwa lata to wystarczająco długo, żeby wyrobić sobie zdanie na temat Królewskiego Miasta Krakowa i jego kulinarnych przybytków. Czas więc podzielić się spostrzeżeniami i wyłożyć karty na stół. Na pierwszy ogień postanowiłem wziąć kultowe miejsce, znane nie tylko mieszkańcom Krakowa, ale i warszawiakom....

  • Twój sześciomęsięczny bobas może już przejść na pokarm stały, ale nie masz pojęcia, co mu podać? A może twój czterolatek nie chce jadać warzyw? Może chciałabyś uraczyć swoje dzieci czymś innym, niż gotowy obiad z kuchenki mikrofalowej, ale brakuje ci pomysłów i czasu? A może martwisz się, że twoje dziecko zanadto przybiera na wadze? Nie musisz już dalej szukać - masz przed sobą książkę, która odpowie na wszystkie twoje pytania. Jestem dziennikarką, która od ponad dwudziestu lat zajmuje się...

  • Kuchnia naszych wschodnich sąsiadów jest tak samo różnorodna, jak terytorium Rosji. Znajdziemy w niej nie tylko wykwintność Moskwy i Sankt Petersburga, ale także prostotę mroźnej Syberii. Fot. 123RF/Picsel Pod względem kulinarnym, Rosja jest krajem niezwykłym i pełnym kontrastów. Została ona uksztąłtowana przez bardzo zróżnicowany klimat, skomplikowaną historię oraz przenikające się wpływy rozmaitych kultur. Wszystko to sprawia, iż na rosyjskim stole kazdy znajdzie coś dla siebie. Smakosze...