-
Informacje na temat:
szczęśliwego nowego roku 2013
-
Bardzo proste i puszyste pączki - ilovebake.pl
-
Beignet, czyli pyszne pączki orleańskie na karnawał. Podawać z cukrem pudrem, albo polane syropem klonowym
-
Dobra na kaca...no i pyszna w ogóle!
-
Zdrowo i smacznie!
-
Sprawdzony przepis na "Sałatka warzywna po 2. roku"
-
Wypróbowany przepis na "Kotleciki ziemniaczane po 2. roku"
-
Przepis wart wypróbowania: "Pulpeciki rybne po 1. roku"
-
Smaczny pomysł na "Kopytka babuni po 3. roku"
-
Sprawdzony przepis na "Zapiekanka rybna po 3. roku"
-
Wypróbowany przepis na "Czerwony twarożek po 2. roku"
-
...w Twoich ramionach. Z kolei osoby pozostające w związkach, zamiast szukać dziury w całym, powinny skopić się na zaletach partnera i starać się żyć spokojnie. W domach rodzinnych z powodu nowego roku(...) czas dla wszelkich inwestycji finansowych oraz duże prawdopodobieństwo szczęśliwego przypadku, sprzyjającego korzystnym zmianom. Do połowy miesiąca, kiedy Słońce będzie przebywać w znaku Panny odczuwać...
-
20 kwietnia br. ośmioosobowa grupa wybranych blogerów kulinarnych wyruszy odkrywać kuchnię Nowego Świata. Do POZIOM 511**** Design & Spa, nowoczesnego hotelu położonego w sercu Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Amerykańska kuchnia - dużo więcej niż hamburger! Kwietniowym zadaniem uczestników konkursu BlogerChef będzie zaprezentowanie ciekawego dania głównego oraz przystawki bądź deseru, inspirowanego kuchnią amerykańską. Blogerzy udowodnią, że kuchnia amerykańska to nie tylko hamburgery....
-
-
II edycja GOOD FOOD FEST odbędzie się dniach 21-23.06.2013, na terenie warszawskiej Królikarni. GOOD FOOD FEST 2013 to rodzinny festiwal kulinarny skierowany do laików, smakoszy oraz profesjonalistów.Na miejscu ponad 50 kulinarnych osobowości i autorytetów, warsztaty i pokazy kulinarne, laboratoria i targowisko smaku, strefa pro, całodniowa strefa dzieciaka, strefa blogera, kino plenerowe Kuchni +, warszawski festiwal nalewek, strefa Chilli ZET, strefa interakcji oraz wytrawna strefa magazynu...
-
-
W tym roku świętujemy 125-lecie istnienia firmy McCormick. Motywem przewodnim obchodów związanych z tym jubileuszem są smaki, które zbliżają ludzi do siebie. Z tej okazji prezentujemy Trendy w Smakach na 2014 r. przygotowane przez McCormick i Kamis. Publikowany raz w roku raport ekspertów McCormick i Kamis opisuje pięć najważniejszych trendów kulinarnych oraz kilkanaście smaków, które mają szansę zdobyć ogromną popularność wśród konsumentów w nadchodzących latach. Trendy publikowane są w USA...
-
-
„Dziennik smaków” Marty Grycan, to wyjątkowa publikacja, którą czytelnicy mogą współtworzyć razem z autorką. Oprócz przepisów na smakowite potrawy, zdjęć i wspominek z życia rodzinnego Marty Grycan, w książce znalazło się też miejsce, które czytelnicy mogą wypełnić własnymi notatkami lub refleksjami. Dziennik ukaże się 6 listopada nakładem Wydawnictwa G+J Książki. Marta Grycan znana jest ze swojej działalności kulinarnej i z zamiłowania do wyśmienitych potraw, oczywiście przygotowywanych...
-
Nowego Roku. Podglądanie ludzi w knajpach doprowadziło mnie do stanu głodu - co natychmiast naprawiłam kolacją o 22-iej z Panem A u boku. Włączyliśmy "Atlas Chmur" , który mnie wyciął i pozwolił(...). kończącej rok i na nabożeństwie dziękczynno-błagalnym. Troszkę się odwodniłam z racji przypominania trudnych chwil 2013. Napadlismy potem zakrystię w celu zaproszenia proboszcza do nas. Wychodzi na...
-
Końcówka roku to czas podsumowań. Nie inaczej jest w naszej redakcji i w związku z tym prezentujemy wam przepisy, które w mijającym roku zyskały największą popularność wśród użytkowników Interii i Smakera. W minionym roku zamieściliście w Smakerze blisko 10 tysięcy wyjątkowo smacznych i inspirujących przepisów, które obejrzały miliony internautów. Wśród nich znalazły się zarówno tradycyjne receptury, jak i te zachęcające do kulinarnych eksperymentów. Sprawdziliśmy, które z nich oglądaliście...