• Informacje na temat:

    rekin pyszny

Przepisy na temat: rekin pyszny
  • 5 sposobów na udane przyjęcie Halloweenowe

    ...słodko-słonych przekąsek od Bakalland znakomicie wpisze się w klimat. Kolorowe zwierzęta, czyli główne motywy na opakowaniach: pszczoła, rekin, jeleń, byk czy wielbłąd, staną się ozdobą Twojej(...) oblany czekoladą kokos w zupełnie nowej odsłonie. Pyszny smak i intrygujące nazwy, czyli Koko Loko, O! Żesz Sezam, Love Las, Cud Miód i Słona Ona na pewno przyciągną ich uwagę, sprawią dużo frajdy i tym...

  • pyszny, nic dodać nic ująć, pycha,,,

  • Przepis na ten sernik mocno mnie zaskoczył, a właściwie jeden dodatek – gotowane ziemniaki :) Mam nadzieję, że to Was nie zniechęci, bo sernik jest naprawdę pyszny – puszysty i delikatny w smaku. Ziemniaków oczywiście nie czuć :) U mnie w domu najbardziej lubiane są serniki najprostsze – bez spodu z ciasta i innych dodatków. Polecam wypróbować bo naprawdę warto!

  • świetne i Pyszne szybkie, max:30 min.

  • Banalnie proste, ale o nie banalnym smaku.

  • Pulchniutki,nie za słodki jak w sam raz do kawusi....

  • Pomysł na ten deser powstał kiedy sprawdziłam w kuchni jakimi produktami dysponuję. Chyba smakował, gdyż zniknął od razu.

  • Przepis funkcjonuje w rodzinie już kilka lat i nieodmiennie nam to danie smakuje

  • Przepyszny, kruchy jabłecznik:-))

  • Danie a'la chłopski kociołek, sycące, przystępne i szybko się robi

Artykuły na temat: rekin pyszny
  • Eliksiry młodości na naszym talerzu

    ..., a szkoda! Zawiera bowiem dwa razy więcej kwasów omega-3 niż olej z wątroby rekina, a poza tym kwasy omega-6 i 9. To dzięki nim uszczelnia wierzchnią warstwę skóry i chroni ją np. przed wysuszeniem. Pomaga...

  • Schab to w naszym kraju niezwykle popularne mięso jednak nie każdy wie, jak sprawić, by było naprawdę smaczne. Zobaczcie, jak szybko i prosto przyrządzić z niego pyszne danie! Fot. 123RF/Picsel O to, aby schab był soczysty i miękki, należy zadbać już na etapie zakupów. To wtedy należy szczególnie zatroszczyć się o wybór najlepszego kawałka. Oczywiście, sposób obróbki i technika przygotowania też ma wpływ na finalny efekt, ale mając świetnej jakości mięso całe zadanie będzie o wiele...

  • Majorka - wieczne wakacje

    ...cicho, będzie w Megaluf, najbardziej imprezowym mieście na Majorce. Dzieciaki pokochają aquapark oraz Marineland, park rozrywki z delfinarium i dużym akwarium z rekinami i krokodylami. Jeśli szukacie...

  • Całe życie jesteśmy przez nich rozpieszczani, dlatego chociaż raz w roku role mogą, a wręcz powinny się odwrócić! Dni Babci i Dziadka, przypadające odpowiednio 21 i 22 stycznia, trzeba odpowiednio celebrować. Jak? Przygotowując dla wyjątkowych gości pyszny obiad! Fot. 123RF Pyszna, tradycyjna, domowa kuchnia, pełna serca włożonego w przygotowywane posiłki? Oczywiście ta babcina! Babcie są zazwyczaj mistrzyniami wielu potraw, których smaków nie potrafimy odnaleźć już nigdzie indziej. To...

  • Australia: Kraj, który ma absolutnie wszystko

    ...z przedstawicielami tamtejszej fauny. Jadowite pająki, śmiertelnie groźne węże, największe na świecie krokodyle i wody pełne rekinów musiały stanowić dla nich nie lada wyzwanie. Mimo tych przeciwności, każdego roku...

  • Najnowszy numer magazynu PYSZNE to prawdziwa laurka na cześć wiosny. Na tapetę wzięliśmy szparagi - białe i zielone - i odkryliśmy wszystkie ich tajemnice. Wiemy, jak je przyrządzać i jakie cuda można z nich przygotować, więc zapraszamy do lektury wszystkich tych, którzy do tej pory podawali je tylko z bułką tartą przesmażoną na maśle. Nieśmiało przygotowujemy się też do grilla. Wiosenna pogoda rozkręca się w tym roku powoli, ale my się tym nie zrażamy i - jak na majówkowy numer przystało -...

  • Anna Mucha: Włoskie życie ze smakiem

    ...operacyjnej. Żyję po to, żeby jeść. Jadłam kawior astrachański i piłam do niego szampana; jadłam trufle, zupę z płetwy rekina i antylopę. Miałam na talerzu suszoną wołowinę i cuchnącego duriana, a także...

  • W naszych sercach ciągle lato, ale za oknami, na talerzach i w najnowszym wydaniu magazynu PYSZNE już coraz bardziej jesiennie. Na pierwszy ogień wzięliśmy ziemniaki, z których jesteśmy dumni, jak Włosi z oliwek. Pieczemy je w ognisku, smażymy na patelni, gotujemy, trzemy na tarce, doprawiamy z pasją. Po deszczu idziemy na grzyby, a potem znowu pichcimy na potęgę: pizza, tagliatelle, zupa - wszystko okupione niemałym, choć przyjemnym wysiłkiem w postaci porannych wędrówek po lesie. Gdy dopada...

  • Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Wenus

    ...te rumiane policzki to najlepsze SPA na świecie! Tak działa tata: Popatrz na tego chłopaczka... Nawet się nie domyśla, że jego tata, Rekin Ostry Ząbek, zaraz chapsnie go w ten maluśki nosek...

  • 28 maja to Światowy Dzień Hamburgera, w którym bezkarnie możemy się zajadać tymi jedynymi w swoim rodzaju kanapkami. Od dłuższego czasu triumfują w lokalach gastronomicznych, ciesząc się uznaniem starszych i młodszych. Trudno przejść obok nich obojętnie, bo urzekają bogactwem składników, fantazją podania, smakiem i efektem, jaki gwarantują - czujemy się po nich naprawdę spełnieni kulinarnie. O czym mowa? Oczywiście - o burgerach! Nic dziwnego, że i one mają swoje święto! Proponujemy jednak...