• Informacje na temat:

    pyszne mięska

Przepisy na temat: pyszne mięska
  • Schabowy z masłem tymiankowym

    Takie mięsko możesz podać na gorąco z pożywną sałatką z soczewicy albo na zimno – do pysznych kanapek.

  • Jest to pyszny zmodernizowany tradycyjny przepis!

  • Gotowanie to moja wielka pasja

    ...na gotowanie? Wieczorami. Wkraczam do kuchni, gdy wokół panuje cisza i spokój, i przygotowuję to, na co mam właśnie ochotę. Potrafię wstać o trzeciej w nocy i ugotować coś pysznego! Moja(...) z rodziną. Po prostu nie mogłam patrzeć, jak beztrosko nakładają sobie wielkie porcje ziemniaków okraszonych masłem i smażonego mięska, jak biorą dokładki, podczas gdy mój obiad mieścił się na połowie...

  • To mięsko robi mój mąż.Jest naprawde pyszne.

  • Pyszny sosik do mięs nie tylko grillowanych

  • ... i nie tylko!!! Choć troszkę pracochłonna,świetnie nadaje się dla początkujących kuchcików ;) Poza tym może być lunchem,kolacją,przystawką,a poprzedzona zupą - obiadem. Słowem - danie wszechstronne! ;)))

  • Pasta jest świetnym dodatkiem do kanapek zamiast serka, czy wędliny. Po prostu coś innego:). Można na nią kłaść np. pomidorka, ogórka, cebulkę-co kto lubi:).

  • Pyszne domowe hamburgery z domowych bułeczek :0 idealne na kolację

  • Bardzo smaczne i wykwintne danie z niedocenianych polskich podrobów.

Artykuły na temat: pyszne mięska
  • Farsz: 1 kg mięska mielonego wieprzowego, 80 dkg pieczarek, 3 marchewki, 1 por, 1 papryka, 2 duże cebule, 6 ząbków czosnku, 2 ,5 łyżeczki oregano...

  • W kioskach i salonach prasowych możecie już znaleźć najnowszy numer Magazynu Pyszne. Jak zwykle, znajdziecie w nim mnóstwo przepisów i inspiracji kulinarnych, które ułatwią wam codzienne gotowanie. Najnowsze PYSZNE już szykują się do świąt wielkanocnych. Na tapetę wzięliśmy jajko - z pozoru zwykłe i nudne, ale my udowadniamy, że można z niego stworzyć bardzo urozmaicone menu: na słodko i na wytrawnie, na co dzień i od święta. Poza tym w naszych warsztatach kulinarnych przygotowujemy...

  • Michał Żebrowski żartuje na Instagramie. Zabawny?

    Żebrowskiego. Mowa o fotografii do której aktor pozuje z naręczami swojskich kiełbas. - Niezłe pęto kiełbasy, - Niezły kawał mięska, - Olsztyn chętnie złapie to pyszne pętko czy - Obsceniczne pęta! I ta...

  • W najnowszym wydaniu PYSZNYCH grillujemy to, co w tym sezonie najmodniejsze, czyli burgery. Przyrządzamy je jednak po swojemu, na przykład z oscypkiem albo hummusem. Oddajemy też hołd pomidorom, choć - kto wie - może to nawet miłość? Z miłości bowiem człowiek robi różne dziwne rzeczy, choćby dżem z pomidorów. W Domowej piekarni pieczemy... chleb, a jakże! Każdy znajdzie w naszej piekarence coś dla siebie. Poza tym odkrywamy smakowite sekrety oleju i oliwy, przygotowujemy przetwory na zimę,...

  • "Jak odchudzić swojego mężczyznę"

    ...- Magdaleny Makarowskiej. Znajdziesz w nim zbiór prak­tycznych porad, informacji i przepisów na pyszne dania przeznaczone właśnie dla mężczyzn, z dużą ilością mięsa i warzyw, a nawet zdrowych słodkości. Wkrótce Twój ukochany spostrzeże różnicę na wadze i w rozmiarze ubrań, a niekoniecznie w rozmiarze porcji i braku ukochanego mięska na talerzu. Zobaczy też piękniejszą kobietę u swojego boku, bo...

  • Najnowszy numer magazynu PYSZNE to prawdziwa laurka na cześć wiosny. Na tapetę wzięliśmy szparagi - białe i zielone - i odkryliśmy wszystkie ich tajemnice. Wiemy, jak je przyrządzać i jakie cuda można z nich przygotować, więc zapraszamy do lektury wszystkich tych, którzy do tej pory podawali je tylko z bułką tartą przesmażoną na maśle. Nieśmiało przygotowujemy się też do grilla. Wiosenna pogoda rozkręca się w tym roku powoli, ale my się tym nie zrażamy i - jak na majówkowy numer przystało -...

  • Katarzyna Zielińska: Mistrzyni wpadek

    To prawda, że jesteś fanką kiełbasy? Katarzyna Zielińska : - Pewnie! Jestem fanką dobrego, swojskiego jedzenia. Wieczorna kanapeczka z kiełbasą to idealne zwieńczenie dnia, nawet jak na obiad był już mielony, a na deser pyszne ciastko. Jak mawia moja siostra, jestem na kilku dietach na raz, bo jedna mi nie wystarcza (śmiech). Czego jeszcze o tobie nie wiemy? - Tego, że jestem fanką Pippi...

  • Święta tuż, tuż, a u nas już! Lepiej zawczasu przygotować się do Wigilii, żeby później uniknąć nerwówki i móc w pełni cieszyć się czasem spędzanym w gronie najbliższych. W tym roku stawiamy na tradycję w najbardziej tradycyjnym wydaniu i proponujemy świąteczne menu na modłę regionalną. Może zamiast barszczu podamy zupę brzadową po kaszubsku, a kutię zastąpimy góralską kołatanką? Do odważnych świat należy! Nie zapominamy o karpiu,bo święta bez karpia się nie liczą, ale staramy się zaserwować...

  • ...glodna.. wedliny nie lubie, miesko w zabki kole, sera mam dosc. poza tym glupio tak sam ser, a warzywa w wiekszosci czekaja na wiosne:( a coz ja bym dala za jesien juz!! wiec dzis zjadlam pyszne, tluste...

  • Leczo jest sycące, a jednocześnie lekkie. Może posłużyć jako dodatek do obiadu lub, częściej, jako pełnowartościowy posiłek. Fot. 123RF/PicselDlaczego lubimy leczo? Po pierwsze, jest to potrawa jednogarnkowa, a po takie pomysły zawsze sięgamy, gdy nie mamy pomysłu lub ochoty na gotowanie. Cały proces wykonania potraw jednogarnkowych z reguły sprowadza się do posiekania składników, wrzucenia ich do garnka, zagotowania i mieszania co jakiś czas.Z reguły gotujemy słuszną porcję, więc nic nie...