• Informacje na temat:

    przepisy po 4 miesiącu

Przepisy na temat: przepisy po 4 miesiącu
  • Przepisy Ani Starmach na dania w 25 minut

    ...w miesiącu, porcjuję, zamrażam, a potem, gdy przychodzą niezapowiedziani goście, mogę przygotować obiad lub deser w jedyne 25 minut. Ciasto rozwałkowuję, przekładam do formy, piekę, dodaję sezonowe warzywa...

  • Sprawdzony przepis na "Papka jabłkowo-dyniowa po 4. miesiącu"

  • Chleb na liście UNESCO?

    ...przedmiotów. Na zorganizowany w zeszłym miesiącu festiwalu "Dzień chleba", zgłoszono około 3000 rodzajów chleba.  Niemiecki chleb cieszy się ostatnio zasłużonym uznaniem. Żona amerykańskiego(...) dziadek. na podst. AFP opr. IG Jak wykorzystać wczorajszy chleb? Najlepsze przepisy!  Przepis na chleb ziemniaczany Chleb babuni Chleb piwny Chleb cukiniowo...

  • Sprawdzony przepis na "Sok jabłkowo-marchwiowy po 4. miesiącu"

  • Sekretem udanego grilla jest marynata. To ona nadaje charakter potrawom z grilla, dlatego warto starannie dobrać jej składniki. To całkiem proste i pozwala na dużą dowolność. Kompozycje do marynowania mogą być słodkie, wytrawne, czy pikantne. Zależy to od naszej wyobraźni. Podstawą dobrej i smacznej marynaty jest dobór odpowiednich przypraw. Drugim ważnym składnikiem jest płyn, czyli oliwa, albo olej, ocet lub sok z cytryny, czy wino, miód. I cała gama dodatków jak np. musztarda, ketchup,...

  • Smaczny pomysł na "Przepisy na japońskie desery"

  • Wypróbowany przepis na "Przepisy idealne dla mężczyzn"

  • Przepis wart wypróbowania: "Przepisy na drugi dzień świąt"

  • Smaczny pomysł na "Zupa brokułowa z cielęciną po 6. miesiącu"

  • Sprawdzony przepis na "Buraczkowa z indykiem po 6. miesiącu życia"

Artykuły na temat: przepisy po 4 miesiącu
  • Malinowy smakołyk - (po 18. miesiącu życia). Porcję malin rozgnieć widelcem. Kilka łyżeczek dodaj do jogurtu naturalnego, tak by nabrał różowego koloru oraz słodkawego smaku...

  • Wielkanoc to czas pełen radości – także na naszych świątecznych stołach, które w tym czasie wypełniają kolorowe pisanki, pyszne, warzywne sałatki, ale także – oryginalne wypieki, na które przez cały rok czeka z niecierpliwością cała rodzina. Fot. materiały prasowe Babki, mazurki, serniki, makowce i torty - to właśnie one już za kilka dni będą podbijać nasze podniebienia! By smakowały wyśmienicie, do ich przygotowania wykorzystajmy sprawdzone już przepisy - tylko wtedy świetnie się udadzą....

  • Wypowiedzenie: kiedy jest bezprawne?

    Zdarza się, że pracodawcy w majestacie prawa łamią przepisy. Podpowiadamy, kiedy jednak chronią nas one w sposób szczególny i jak walczyć o swoje.

  • Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania. Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców.

  • Urlop bez niespodzianek

    Każdy pracownik ma prawo do odpoczynku - to wiemy wszyscy. Ale zasady udzielania urlopów wzbudzają często wątpliwości... W naszym poradniku objaśniamy przepisy.

  • Czerwiec upłynął nam pod znakiem słońca i bardzo smacznych potraw. Przekonajcie się, które z przepisów dodanych do Smakera w ubiegłym miesiącu cieszyły się największą popularnością. Sądząc po tym, jakie przepisy najchętniej oglądaliście w czerwcu, wnioskujemy że nabraliście dużej ochoty na słodkości. Ciasta i różnego rodzaju desery bezsprzecznie króluję w podsumowaniu ubiegłego miesiąca. Widać także, że zaczęliście przygotowywać przetwory, które z pewnością przypomną wam o lecie w chłodne,...

  • SPOSÓB NA HASHIMOTO, Karen Frazier

    ..., które po miesiącu ponownie można wprowadzić do diety. Proponowane posiłki dostarczają odpowiednie wartości odżywcze, dzięki którym organizm poradzi sobie z problemami, a utrata wagi, poprawa wyglądu(...). Autorka ułożyła przepisy na smaczne dania, składające się z różnorodnych składników, które i tak goszczą w większości kuchni. Część z dań można przygotowywać na kilka dni, nie trzeba codziennie gotować...

  • Sądząc po przepisach, które najchętniej oglądaliście w ubiegłym miesiącu, większość z was nabrała ochoty na słodkości. A może to oznaka zbliżających się świąt? Mogłoby się wydawać, że na bożonarodzeniowe przygotowania jest jeszcze zbyt wcześnie. Jednak naszym zdaniem, warto już teraz rozpocząć wstępne planowanie świątecznego menu oraz kolekcjonowanie ciekawych przepisów. Wiele wskazuje na to, iż podzielacie naszą opinię w tej kwestii. W ubiegłym miesiącu najchętniej poszukiwaliście przepisów...

  • Sześć powodów, dla których warto jeść tarninę

    .... Nie jedz pestek! Są trujące i zjedzenie nawet małej ilości powoduje zatrucia. Większa ilość może wywołać porażenie ośrodka oddechowego. Przepisy pełne witamin Pasztet z tarniną Tarninę(...) miesiącu zlej płyn i wstaw do lodówki. Owoce zasyp cukrem, a potem trzymaj w cieple, aż utworzy się syrop. Połącz go z alkoholem, po tygodniu starannie przefiltruj przez gazę i odstaw na 3 miesiące...

  • Katarzyna Bosacka po raz kolejny rozprawia się z kulinarnymi mitami. Jej najnowsza książka to najlepszy dowód na to, że kuchnia polska wcale nie musi być tłusta, ciężka i niezbyt wyrafinowana. Polacy są coraz bardziej świadomi tego, co jedzą. Znacznie częściej wybieramy lekkie dania, które nie zaszkodzą naszemu dobremu samopoczuciu. W pogoni za zdrowiem wielu z nas porzuciło tradycyjną polską kuchnię, która zwykle bywa postrzegana jako tłusta i bardzo ciężka. Z tym mitem postanowiła...