• Informacje na temat:

    przepis na domowego kebaba

Przepisy na temat: przepis na domowego kebaba
  • Sprawdzony przepis na "Przepis na domowy kebab"

  • Mój mąż jestem fanem kebaba. Mógłby go jeść na okrągło. Poniżej przepis na takiego domowego. Koszt jest o wiele niższy od tego kupnego a smakuje równie dobrze.

  • drożdżowa bułka z jogurtem naturalnym

  • domowa drożdżowa bułka z piersią kurczaka, sosem czosnkowym i warzywami..

  • Proste, dobre i bardzo syte.

  • pyszny domowy kebab

  • Domowy fast food do zrobienia w maksymalnie 30 minut, wliczając w to czas nagrzania piekarnika i pieczenia się frytek:). Podany przepis to dwie ogromne porcje lub 3 mniejsze.

  • szybki sposob na lekki obiad lub kolacje . Nisko kaloryczna wersja kebaba :)

  • tanio a bardzo smacznie,

  • Pyszny, prosty.

Artykuły na temat: przepis na domowego kebaba
  • Najtrudniej jest mi przekonać ludzi, że Gruzja to normalny kraj

    Hercules - pełna przepisów opowieść o trosce, gościnności i wielkiej słabości do jedzenia mieszkańców tego barwnego regionu.

  • Frytki, burgery, kebaby – synonimy niezdrowego jedzenia. To właśnie ono, jako pierwsze, ląduje na naszej żywieniowej czarnej liście, gdy przechodzimy na dietę. Ale czy naprawdę musimy o nich zapomnieć? Nic z tych rzeczy! Fot. 123RF Wystarczy zaledwie kilka chwil, aby własnoręczne przygotować zdrowe wersje popularnych fast-foodów. Nic nie ocieka tłuszczem, a my mamy pełną kontrolę nad tym, co finalnie znajdzie się na naszym talerzu. Stworzenie zdrowego fast-foodu wcale nie jest dużym...

  • Mamo, chcę schudnąć!

    ...dostępne malutkie obrane marchewki. Po drugie redukcja wartości przypisywanej pokusom. - Dajemy dziecku alternatywę: gdy będzie miało w plecaku kolorową kanapkę według przepisu Jamiego Olivera, banana...

  • W ostatnich latach w naszym kraju zapanowała moda na domowe pieczenie chleba. Wiele osób własnoręcznie zagniata bochenki i samodzielnie tworzy zakwasy, bo w końcu nic nie smakuje tak dobrze jak kromka świeżego, domowego pieczywa. Fot. 123RF/Picsel Statystyczny Polak zjada rocznie blisko 100 kilogramów chleba, dlatego warto wiedzieć w jaki sposób wpływa on na nasze zdrowie. Jak się okazuje, jedząc chleb, możemy bardzo dużo zyskać. Zawarte w nim magnez oraz witaminy z grupy B poprawiają...

  • Twoje dziecko tyje? Musisz reagować!

    ...soku, grill elektryczny. Zachęcaj do szukania zdrowych pomysłów na domowe dania: "Znajdź proszę w internecie przepis na lekką sałatkę". Nie kupuj zup w proszku i innych sztuczności. Nastolatek i tak...

  • Kucharz Piotr Kucharski przedstawia sposób na zrobienie domowego cukru waniliowego. Masz dość cukrów "waniliowych", które tak naprawdę są wanilinowe? Zwykły cukier i laska wanilii - tyle składników wystarczy, aby zrobić domowy, prawdziwy cukier waniliowy. Przepis krok po kroku zaprezentował w programie "Dzień Dobry TVN" Piotr Kucharski. Zapraszamy na film:

  • W dzień targowy

    ...z malin, kiszony koncentrat z buraków. Niestety, przepis jest tajny i choć starałam się go poznać, nic z tego. Ostatnio odkryłam na krakowskim targu "czeski" sernik. Upiekła go i przywiozła pani Halina...

  • Drapanie w gardle, ból mięśni, uciążliwy katar i łzawienie oczu – większość z nas doskonale wie, że te objawy nieuchronnie zwiastują przeziębienie. Jak sobie poradzić? Sięgnijcie po sprawdzone metody naszych użytkowników. Fot. 123RF Syrop z cebuli czy też nalewka czosnkowa zajmowały bardzo istotne miejsce w apteczkach naszych babć. Jednak czy we współczesnym świecie znajdziemy miejsce dla tak archaicznych medykamentów? Okazuje się, że jak najbardziej tak. Stare, sprawdzone metody są...

  • Nawet w małym mieszkaniu w mieście możesz przygotować ser niczym z wiejskiej zagrody. Nie jest to takie trudne, a jaka wielka satysfakcja! Choć mogłoby się wydawać, że tradycja wyrabiania serów i masła z mleka krów, owiec i kóz zanika dzisiaj nawet na wsiach, to w wielu gospodarstwach, zwłaszcza prowadzonych przez ludzi ceniących ekologię, wciąż mamy szansę skosztować prawdziwego domowego nabiału, a przyrządzanie naturalnego sera jest coraz bardziej popularną atrakcją gospodarstw...

  • Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie "smarowidłem" idealnym na kanapki. Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie "smarowidłem" idealnym na kanapki. Nasz gust zmienił się znacznie od czasów babć, a przetwory te coraz częściej kuszą nas słodkimi korzennymi nutami lub ostrym aromatem chili i octu. Stały się też doskonałym dodatkiem do serów, mięs i deserów. Przygotowuje się je w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy są słodkie, pikantne, czy łagodne, zawsze smakują...