• Informacje na temat:

    na udka faszerowane mięsem i serem

Przepisy na temat: na udka faszerowane mięsem i serem
  • Kuchnia na cały tydzień

    Kopytka z kapustą i mięsem Sposób przygotowania 1. Zeszklij posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone mięso i smaż. Zalej wodą, dodaj połamane suszone grzyby, listek laurowy, ziele angielskie(...) i koncentrat pomidorowy. Przypraw. Podawaj pokrojone i posypane startym na tarce serem żółtym.  Papryka faszerowana Sposób przygotowania 1. Z umytych papryk odkrój czubki i wydrąż gniazda...

  • Smaczny pomysł na "Faszerowane udka"

  • Idealne na obiad ,idealne na imprezy

  • pyszne udka na zimno lub ciepło

  • Przepis wart wypróbowania: "Udka faszerowane"

  • danie dla miłośników zdecydowanych smaków,

  • Smaczny pomysł na "Cukinie faszerowane mięsem i serem"

  • O smaku curry, smakują wybornie!

  • Smakowite połączenie kurczaka z sosem pomarańczowym. Zawinięte w udka suszone pomidory i pistacje dają ciekawy efekt smakowy, szczególnie na tle lekko słodkawego sosu. Warto spróbować. Do tego pieczone ziemniaczki z dipem z ricotty. Danie równie smaczne, co atrakcyjne - zrobisz nim wrażenie na gościach!

  • Pyszna odmiana patisona z moim ulubionym serem.

Artykuły na temat: na udka faszerowane mięsem i serem
  • Daj się zaskoczyć MAGGI!

    .... Pomidory pozbawiamy skórki i gniazd nasiennych, a pozostały miąższ kroimy w drobną kostkę. Później w misce mieszamy ryż z mięsem, koprem, cukinią startą na tarce, pomidorami i serem i doprawiamy Przyprawą(...) danie idealną propozycją są pyszne faszerowane udka z kurczaka. Do przygotowanie tej smacznej potrawy potrzebujemy 4 udka z kurczaka, filet z kurczaka, połowę czerwonej papryki, 2 łyżki masła, pieprz do...

  • Jak żaby trafiły na francuskie salony, jaka dieta obowiązuje ślimaki przed wejściem na talerze i co jadał Casanova, legendarny kochanek wszechczasów? Fot. 123RF/Picsel Większości turystom, odwiedzającym kraj nad Sekwaną, francuska kuchnia kojarzy się przede wszystkim z żabimi udkami. Jakże muszą czuć się więc rozczarowani, kiedy w menu kolejnej odwiedzanej restauracji nie znajdują ani jednej potrawy potwierdzającej mit francuskiego żabojada. Zacznijmy jednak od początku. Historia jedzenia...

  • Ziemniaki w roli głównej

    ...przesmażamy na rumiano i dodajemy wraz z posiekanymi ziołami do zupy. Podgotowujemy zupę jeszcze 2-3 minuty i podajemy. Ziemniaki faszerowane Składniki na 6 porcji: 6 dużych ziemniaków, 500 g mięsa...

  • Gdy nadchodzi jesień, nabieramy ochoty na sycące i rozgrzewające dania. W tym wypadku nic nie sprawdzi się tak dobrze, jak sezonowe, faszerowane warzywa. Oto kilka przepisów, które musicie koniecznie wypróbować. Fot. 123RF Najczęściej faszerujemy papryki i cukinie, jednak warto przygotować w ten sposób także inne warzywa. Początek jesieni daje nam w tej kwestii ogromny wybór, a jedynym ograniczeniem staje się wyłącznie nasza wyobraźnia. Zachęcamy was również do eksperymentowania z...

  • Płaski brzuszek w 7 dni

    Zawsze jest dobry czas, by zadbać o figurę, ale lato szczególnie sprzyja dietom tak prostym i skutecznym jak nasza kuracja.

  • Na naszych wielkanocnych stołach niepodzielnie rządzą jaja. Użytkownicy Smakera mają wiele pomysłów na to, jak w bardzo kreatywny sposób zaserwować je na świątecznym stole. Fot. 123RF/Picsel Większość z nas nie wyobraża sobie wielkanocnego stołu bez potraw i przystawek przygotowanych na bazie jaj. Wśród nich szczególną popularnością cieszą się faszerowane jajka, które idealnie sprawdzą się w roli świątecznej przekąski. Co bardzo ważne, ich przygotowanie zajmuje kilka chwil, a wymyślenie...

  • Obiad dobrze przemyślany

    ...z nich woda, a następnie przestudź. 2. Jarzębinę suszoną (ok. 1 łyżki) zalej wrzątkiem, przykryj i odstaw na 20 minut. 3. Gdy pieczarki ostygną, wymieszaj je z serem żółtym, bułką tartą, natką...

  • Na naszych wielkanocnych stołach niepodzielnie rządzą jaja. Użytkownicy Smakera mają wiele pomysłów na to, jak w bardzo kreatywny sposób zaserwować je na świątecznym stole. Fot. 123RF/Picsel Większość z nas nie wyobraża sobie wielkanocnego stołu bez potraw i przystawek przygotowanych na bazie jaj. Wśród nich szczególną popularnością cieszą się faszerowane jajka, które idealnie sprawdzą się w roli świątecznej przekąski. Co bardzo ważne, ich przygotowanie zajmuje kilka chwil, a wymyślenie...

  • O, pieczone kurczę!

    ...wątpienia także roladki z płatów piersi kurczaka faszerowane szpinakiem lub innymi warzywami. Smyk nie oprze się również drobiowym szaszłyczkom, domowym hamburgerom czy hot dogom z drobiowej parówki (są...

  • Pieczone pierogi z nadzieniem słonym lub słodkim to znakomita propozycja na przekąskę, która możesz przygotować samodzielnie. Jakich produktów będziesz potrzebować? Sprawdź na liście składników. Ciasto (na ok. 24 sztuki) 900g mąki typ 65014g soli morskiej2 jaja2 łyżeczki białego octu winnego 100g tłuszczu gęsiego, kaczego lub smalcu 420g zimnej wody Do smarowania 2 jaja + 2 łyżki wody Wykonanie: Połączyć wszystkie składniki ciasta i wyrabiać ręcznie przez 3 minuty. Dać ciastu odpocząć przez 5...