• Informacje na temat:

    krakersy z keczupem

Przepisy na temat: krakersy z keczupem
  • Warzywa z lekkim farszem

    ....  3. Jalapeno dosusz ręcznikiem papierowym. Mąki wymieszaj. Krakersy zmiel w malakserze i połącz z bułką tartą.  4. Papryczki nafaszeruj serkiem. Zanurz je w maślance i obtocz w mące. Ponownie zmocz...

  • Pyszne chrupiące krakersy serowe, gdy raz ich spróbujesz nigdy nie sięgniesz po te ze sklepowej półki. Świetnie smakują puste, a jeszcze lepiej przełożone kremem serowym.

  • Wegetariańskie przekąski na grilla

    ...możemy maczać nie tylko gotowe, grillowane potrawy, ale również dodatki do pochrupania - np. krakersy czy słomkę ptysiową z nasionami, które sprawdzają się ponadto jako ciekawa alternatywa dla...

  • Przepis wart wypróbowania: "Krakersy z serkami i ogórkami"

  • Krakersy ze sródziemnomorska nutka z dodatkiem oliwy z oliwek i rozmarynu. Sprawdzają się zarówno jako samodzielna przekąska jak i dodatek do rozmaitych, nie tylko sródziemnomorskich dań.

  • SKRZYDEŁKA DOSKONALE SMAKUJĄ Z PIECZYWEM I OGÓRKIEM KWASZONYM

  • Pyszne pieczywo do dipów i sosów!

  • Sprawdzona przekąska na imprezę.

  • Słona i zdrowa przekąska.

  • Gwarantuje, że szybko zanikną z waszego stołu!

Artykuły na temat: krakersy z keczupem
  • Antyciśnieniowa dieta DASH

    .... Podobnie ziarna i nasiona. Przekąski. Jeśli w ciągu dnia dopadnie nas głód, wybieraj niesolone wafle ryżowe, mieszanki orzechów i owoców suszonych, krakersy lub sucharki z mąki z pełnego przemiału...

  • Kupny lub przygotowany domowym sposobem keczup z pewnością znajdzie się niemal w każdej kuchni. Wiele osób nie wyobraża sobie bez niego wielu posiłków, jednak czy wiedzieliście, że ma on także inne, niekulinarne, zastosowania? Nie wszyscy wiedzą o tym, że produkty, których używamy na co dzień, mają również inne, nieco mniej oczywiste zastosowania. Tak jest również w przypadku dobrze wszystkim znanego keczupu. Oto kilka z jego nietypowych zastosowań. Pamiętajcie, że najlepszym rozwiązaniem...

  • Kupny lub przygotowany domowym sposobem keczup z pewnością znajdzie się niemal w każdej kuchni. Wiele osób nie wyobraża sobie bez niego wielu posiłków, jednak czy wiedzieliście, że ma on także inne, niekulinarne, zastosowania? Fot. 123RF/Picsel Nie wszyscy wiedzą o tym, że produkty, których używamy na co dzień, mają również inne, nieco mniej oczywiste zastosowania. Tak jest również w przypadku dobrze wszystkim znanego keczupu. Oto kilka z jego nietypowych zastosowań. Pamiętajcie, że...

  • Lubcie Michałki w białej czekoladzie? Jeśli tak, wypróbujcie przepis Jagody. Ciasto250 g mąki pszennej220 g cukru250 g masła2 łyżki mleka½ łyżeczki soli Dodatki½ szklanki solonych orzeszków arachidowych3 łyżki amaretto½ szklanki pokruszonych krakersów 3 tabliczki białej czekolady40 borówek 30 listków bazylii CiastoMąkę piec w temperaturze 180°C przez 5-7 minut, a następnie wymieszać z cukrem, masłem, mlekiem oraz solą. Wstawić do lodówki na 30 minut. DodatkiDo schłodzonego ciasta dodać...

  • Kto by pomyślał, że z dodatkiem szlachetnego trunku jakim jest whisky, można przygotować wiele fantastycznych dań. Zobaczcie zwycięskie przepisy i wypróbujcie je w najbliższym czasie, warto. Bardzo dziękujemy za wszystkie nadesłane do nas przepisy. Musimy przyznać, że zainspirowaliście nas swoimi pomysłami. Jak się okazuje whisky pasuje nie tylko do mięs, ale także do sosów, ryb i deserów. Mamy zaszczyt przedstawiać zwycięzców. Zaproszenia na 3 edycję festiwalu „Whisky Live Warsaw 2016"...

  • Amerykańskie barbecue niewiele ma wspólnego z polskim grillowaniem, bowiem w procesie pieczenia mięsa liczy się tu nie tylko jego jakość, ale też sposób opiekania i rodzaj używanego do tego drewna. Fot. 123RF/Picsel W Stanach Zjednoczonych, Kanadzie, Australii i Nowej Zelandii grillowanie nosi nazwę barbecue - słowo to odnosi się nie tylko do sprzętu używanego do przyrządzania mięsa, ale oznacza też przyjęcie, podczas którego piecze się i podaje grillowane potrawy. Drewno decyduje o smaku!...

  • Zastanawialiście się kiedyś w jaką drogę przechodzą produkty zanim znajdą się na waszych talerzach? W jaki sposób produkuje się zupy i sosy które tak bardzo ułatwiają nam życie w kuchni? Udało nam się to sprawdzić. Mogłoby się wydawać, ze świeże, dojrzewające na słonecznej farmie warzywa dzieli przepaść od produktów, które trafiają na nasze talerze np. w postaci gotowych sosów. Czy chcąc zaoszczędzić trochę czasu zawsze skazujemy się na spożywanie mnóstwa substancji, które niekoniecznie mają...

  • Keczup wymyślili Chińczycy, do Europy sprowadzili go Anglicy, a Amerykanie uznali go za warzywo. Sos, który podbił cały świat, robi się z pomidorów lub... bananów! Fot. 123RF/Picsel Dodajemy go do kanapek, frytek, pizzy czy potraw mięsnych. Ten zimny sos pomidorowy może być łagodny lub ostry, klasyczny - ciemnoczerwony lub zielony, zawsze jednak poprawia smak potraw. Zazwyczaj kupujemy gotowy keczup w sklepie, ale niektórzy przyrządzają go sami w domu, używając do tego przecieru pomidorowego,...

  • O zwyczajach, tradycjach i różnych andrzejkowych zabawach przeczytacie w innych serwisach. My dziś skupiamy się wyłącznie na sprawach ciała. Skoro już zapraszamy gości, szykujemy wosk i chłodzimy alkohol to pojawia się odwieczne pytanie - co podać na stół? Postanowiliśmy przyjść z pomocą i przygotować gotowe menu, z którego każdy będzie mógł wybrać coś dla siebie.   O zwyczajach, tradycji i różnych andrzejkowych zabawach przeczytacie w innych serwisach. My dziś skupiamy się wyłącznie na...

  • Choroba lokomocyjna jest nie tylko problemem dzieci, ale także wielu dorosłych. Na szczęście istnieją naturalne sposoby poradzenia sobie z tą dolegliwością. Fot. 123RF/Picsel Zwykło się uważać, że z choroby lokomocyjnej po prostu wyrastamy. Niestety, nie jest to regułą - z tą przykrą dolegliwością zmaga się także wielu dorosłych. Jeśli należycie do tej grupy, z pewnością wypróbowaliście już wiele środków, mających skutecznie zaradzić mdłościom. Zdarza się, iż wiele leków wywołuje senność i...