• Informacje na temat:

    koreczki składniki kabanos

Przepisy na temat: koreczki składniki kabanos
  • zawsze mile widziane na imprezie :-)

  • Zagryzka do wszystkiego na wszystkie okazje.

  • Koreczki doskonałe na imprezę. W zależności od ilości osób na imprezie można zmienić proporcje składników. 140 koreczków, to kopiasty talerz koreczków nie poustawianych oraz co najmniej 3 talerze koreczków poustawianych. Salami oraz kabanos zapewnią, że koreczki będą odrobinę tłuste, co jest dobrym wyjściem przy imprezach zakrapianych alkoholem.

  • Mega zaskoczenie!!!

  • W sam raz na niespodziewanych gości.

  • Prosta, wspaniała zakąska na party.

  • Małe co nie co na przyjęcie dla najmłodszych...pełna dowolność w składnikach i satysfakcja dla maluchów,że przygotowały to własnoręcznie ;-)

  • Wraz z moją córką przygotowałyśmy cztery propozycje koreczków. Przepis jest prosty i łatwy do zrobienia nawet z dziećmi. Poniżej znajdziecie listę potrzebnych produktów i krok po kroku opis jak je zrobić.

  • Smaczny pomysł na "Koreczki z kabanosem"

  • Wszyscy lubią koreczki - są świetnym dodatkiem do każdego stołu. Skala trudności zerowa więc każdy może je przygotować.

Artykuły na temat: koreczki składniki kabanos
  • Monte Carlo, 23 maja 2012 r. - Jenson Button i Romain Grosjean zostali szefami kuchni motorhome'u Pirelli; Dwaj mistrzowie zmierzyli się tym razem w wyścigu kulinarnym pod uważnym okiem Paula Hembery'ego, dyrektora Pirelli ds. sportów motorowych.   Pojedynek obu kierowców i degustacja przysmaków z kuchni Pirelli stanowiły tło prezentacji książki kucharskiej "Miles and Meals - handcrafted by Pirelli", w której opisano sekrety szefów kuchni Pirelli oraz kulisy pracy w tej włoskiej firmie....

  • Sylwestrowa impreza w domu może być naprawdę wyjątkowa! Warto zadbać o gości i zachwycić ich wspaniałymi przekąskami. Wśród przepisów naszych użytkowników, znajdziecie wszystko, czego potrzeba do zaplanowania świetnej zabawy. Fot. 123RF/Picsel Jeśli chcecie przygotować wspaniałe przyjęcie sylwestrowe, wcale nie musicie spędzać długich godzin w kuchni, ani tym bardziej biegać do niej przez cały czas trwania imprezy. W końcu nikt nie chciałby, aby Nowy Rok przywitał go podczas podgrzewania...

  • Przygotowując menu na przyjęcie, nie można zapomnieć o sałatkach. Prezentujemy wam kilka prostych i szybkich przepisów, dzięki którym zrobicie wrażenie na gościach. Fot. 123RF/Picsel Odpowiednia przekąska imprezowa powinna spełniać kilka warunków. Najważniejsze, aby była smaczna, poręczna i dobrze się prezentowała. Dlatego w tej roli dobrze sprawdzają się koreczki, paszteciki i wszystkie inne „drobnostki". Jeśli jednak nie macie czasu na mozolne nabijanie koreczków i przygotowywanie...

  • Ser żółty cieszy się w Polsce ogromną popularnością. Na stole pojawia się najczęściej w porze-śniadania, w towarzystwie świeżych warzyw i chrupiącego pieczywa. Jednak ser to nie tylko śniadaniowa przekąska. Fot.123RF/Picsel Ten żółty przysmak doskonale komponuje się z mięsem, makaronem, pysznie smakuje także w zu-pie. Poznaj kilka oryginalnych sposobów na podanie żółtego sera. Kotlety po czesku Ser żółty, nawet lekko przesuszony, można podać jako pyszną przekąskę na ciepło. Mowa tu o...

  • Majówka za pasem, a to oznacza, że najwyższy czas pomyśleć, jak przygotować się do tych kilku wolnych dni. Niezależnie od tego czy planujecie wyjazd za miasto czy też odpoczynek w domowym zaciszu, majówka jest dobrą okazją do rozpoczęcia sezonu grillowego. Fot. materiały prasowe Za co kochamy grillowanie? Przede wszystkim za możliwość odpoczynku. To jeden z najlepszych sposobów na relaks, odstresowanie i dobrą zabawę w kameralnym gronie. Co uwielbiamy grillować? Kiedyś na rusztach królowały...

  • Zbliżają się Andrzejki, Sylwester i okres karnawału. W nadchodzących miesiącach nie zabraknie okazji do spotkań z rodziną i przyjaciółmi. Urządzając przyjęcie chcemy sprawić naszym gościom jak najwięcej przyjemności i zaskoczyć ich ciekawymi potrawami. Sprawdźcie, jakie pomysły na imprezowe dania mają nasi użytkownicy. Fot. 123RF/Picsel Odpowiednia przekąska imprezowa powinna spełniać kilka warunków. Najważniejsze, aby była smaczna, poręczna i dobrze się prezentowała. Dlatego w tej roli...

  • Przed nami końcówka karnawału i kolejna okazja do świętowania – ostatki! Ich nieodłącznym towarzyszem jest zawsze dobre jedzenie, o które dbamy nie tylko na wystawnych przyjęciach, ale także na domówkach i prywatkach. Fot. 123RF/Picsel Odpowiednia przekąska imprezowa powinna spełniać kilka warunków. Najważniejsze, aby była smaczna, poręczna i dobrze się prezentowała. Dlatego w tej roli dobrze sprawdzają się koreczki, paszteciki i wszystkie inne „drobnostki". Ważne też, by była prosta w...

  • Sylwester już za pasem, a ty wciąż nie wiesz co zaserwujesz gościom podczas przyjęcia? Nie musisz się martwić! Nasi użytkownicy, jak zawsze, mają dla ciebie mnóstwo sprawdzonych przepisów i inspiracji. Fot. 123RF Jeśli chcecie przygotować wspaniałe przyjęcie sylwestrowe, wcale nie musicie spędzać długich godzin w kuchni, ani tym bardziej biegać do niej przez cały czas trwania imprezy. W końcu nikt nie chciałby, aby Nowy Rok przywitał go podczas podgrzewania kotletów dla gości. Na szczęście,...

  • Tak! Znamy już nazwiska pierwszych półfinalistów konkursu Bloggerchef. Co więcej znamy także przepisy, którymi zachwycili jury. Zobaczcie sami i przekonajcie się, czy znajdziecie tu coś dla siebie. Dla wszystkich zainteresowanych mamy wspaniałą wiadomość w nowym Roku ukaże się publikacja - książką z konkursowymi przepisami bloggerów! Jolanta Perz-Straga DANIE GŁÓWNE: Pizza-roladki z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami Pizza w kształcie Roladki jest poręczna, gdyż można sobie odrywać...

  • O tym, jak Polacy reagują na kulinarną egzotykę, czym różni się kuchnia polska od afrykańskiej oraz jakie zwyczaje panują przy afrykańskim stole opowiada małżeństwo - Iza Gamba Buassa z Kenii oraz Yuga Hugues Buassa z Konga. Wychowaliście się w Afryce, jednak waszym miejscem na ziemi stała się Polska. W jaki sposób się poznaliście i jak zaczęła się wasza kulinarna działalność? Iza Buassa: Kiedy przyjechaliśmy do Polski, jeszcze się nie znaliśmy. Ja zaczęłam studiować dziennikarstwo, a Yuga...