• Informacje na temat:

    gazetka pyszne

Przepisy na temat: gazetka pyszne
  • Pyszne małe pączusie.

  • Szybkie i pyszne danie:)

  • Pyszne i proste danie.Idealne na kolacje lub niedzielne sniadanie

  • Tanie i pyszne ciasteczka, przy tym proste w wykonaniu.

  • Jak sama nazwa wskazuje bardzo pyszne.... Można je nadziewać różnym farszem, ja podaję nieco inny.

  • Domowa wersja znanego fastfooda

  • Przepis mojej mamy która otrzymała go ponad 30 lat temu są smaczne i pyszne uwielbiam je i przypomniałam sobie o nich przy okazji rodzinnej imprezy mojej córci :)

  • Ciasto z marchewką , orzechami i pomarańcżami. Pięknie pachnie i jeszcze lepiej smakuje. Z przygotowaniem i pieczeniem poradzi sobie nawet dziecko. Jeżeli ktoś lubi mniej słodkie można upiec bez cukru. Zastąpi go słodycz marchewki. Serdecznie polecam.

  • Nie ma idealnego przepisu na pączki doskonałe.Dobrze jest popróbować kilka i trzymać się tego ,z którego wychodzą nam najlepsze.Co ważne ciasto musi być luźne,delikatne i dobrze wyrośnięte. Wtedy pączusie wyjdą jak malowane.

  • Wbrew pozorom nie są aż tak pracochłonne,za to przepyszne i u mnie wszyscy domownicy je uwielbiają :)

Artykuły na temat: gazetka pyszne
  • ... w domu cisza,spokoj przerywany okrzykami meza( oglada mecz jak wiekrzosc facetow w POLSCE) przede mna stoi kubek goracej czekolady... pyszna. Mam dzis...

  • W kioskach i salonach prasowych możecie już znaleźć najnowszy numer Magazynu Pyszne. Jak zwykle, znajdziecie w nim mnóstwo przepisów i inspiracji kulinarnych, które ułatwią wam codzienne gotowanie. Najnowsze PYSZNE już szykują się do świąt wielkanocnych. Na tapetę wzięliśmy jajko - z pozoru zwykłe i nudne, ale my udowadniamy, że można z niego stworzyć bardzo urozmaicone menu: na słodko i na wytrawnie, na co dzień i od święta. Poza tym w naszych warsztatach kulinarnych przygotowujemy...

  • Z przymrużeniem oka :-)

  • W najnowszym wydaniu PYSZNYCH grillujemy to, co w tym sezonie najmodniejsze, czyli burgery. Przyrządzamy je jednak po swojemu, na przykład z oscypkiem albo hummusem. Oddajemy też hołd pomidorom, choć - kto wie - może to nawet miłość? Z miłości bowiem człowiek robi różne dziwne rzeczy, choćby dżem z pomidorów. W Domowej piekarni pieczemy... chleb, a jakże! Każdy znajdzie w naszej piekarence coś dla siebie. Poza tym odkrywamy smakowite sekrety oleju i oliwy, przygotowujemy przetwory na zimę,...

  • jak króliczek z duracellem

    Wczoraj  miałam energii tyle, co króliczek z reklamy duracella. Ten króliczek z reklamowaną bateryjką oczywiście. No i pytanie - co mozna zrobić z takim...

  • Najnowszy numer magazynu PYSZNE to prawdziwa laurka na cześć wiosny. Na tapetę wzięliśmy szparagi - białe i zielone - i odkryliśmy wszystkie ich tajemnice. Wiemy, jak je przyrządzać i jakie cuda można z nich przygotować, więc zapraszamy do lektury wszystkich tych, którzy do tej pory podawali je tylko z bułką tartą przesmażoną na maśle. Nieśmiało przygotowujemy się też do grilla. Wiosenna pogoda rozkręca się w tym roku powoli, ale my się tym nie zrażamy i - jak na majówkowy numer przystało -...

  • ...sypialni... Potem obiad na stół, najchętniej gazetka lub pilot w rękę. A my możemy znaleźć sobie jakieś zajęcie i czekać cierpliwie, aż on będzie gotów... Samochód Mówi się, że samochód to...

  • Święta tuż, tuż, a u nas już! Lepiej zawczasu przygotować się do Wigilii, żeby później uniknąć nerwówki i móc w pełni cieszyć się czasem spędzanym w gronie najbliższych. W tym roku stawiamy na tradycję w najbardziej tradycyjnym wydaniu i proponujemy świąteczne menu na modłę regionalną. Może zamiast barszczu podamy zupę brzadową po kaszubsku, a kutię zastąpimy góralską kołatanką? Do odważnych świat należy! Nie zapominamy o karpiu,bo święta bez karpia się nie liczą, ale staramy się zaserwować...

  • ...sypialni... Potem obiad na stół, najchętniej gazetka lub pilot w rękę. A my możemy znaleźć sobie jakieś zajęcie i czekać cierpliwie, aż on będzie gotów... Samochód Mówi się, że samochód to...

  • PYSZNE to luksusowy magazyn kulinarny stworzony dla tych, którzy uwielbiają jeść, kochają gotować i nie boją się eksperymentować z nowymi smakami i nieznanymi składnikami. fot. Pyszne/Facebook To pismo zarówno dla osób, dla których przyrządzanie potraw jest pasją i żywiołem, jak i dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z gotowaniem, ale nie boją się wyzwań i są otwarci na nowe, smaczne pomysły. W nowej odsłonie magazynu znajdziemy mnóstwo praktycznych porad i wskazówek, kuchnię...