• Informacje na temat:

    eco vital poznań opinie

Przepisy na temat: eco vital poznań opinie
  • Sałatka wiosenna warstwowa z kurczakiem i słonecznikiem

  • Wypróbowany przepis na "Ciasto mojej teściowej Stasi"

  • Smaczne i można podawać dzieciom na urodziny, imieniny itp. Czekam na opinie smakoszy.

  • Idealna kolacja we dwoje. Ideał! Walentynki? Urzekniecie drugą połówkę. Dalej! Zapisujcie i testujcie. Czekamy na Wasze opinie. Nas po prostu zniewoliła.

  • Soki owocowe, warzywne czy owocowo-warzywne robione w domu są bogate w witaminy, przeciwutleniacze, mikroelementy i sole mineralne, a nawet zapobiegają nowotworom. Z każdej strony docierają do nas takie właśnie informacje i opinie zachwalające domowe sokowanie.

  • bardzo smaczne zwłaszcza z bitą śmietana bądź cukrem pudrem

  • Wigilijne tradycje mają swoje korzenie w staropolskich tradycjach, dlatego też nie może w nich zabraknąć miodu, maku, potraw ze zbóż czy też grzybów. Pewnie nikt z nas nie wie skąd to się wzięło - dawno, dawno temu w grudniu obchodzono święta ku czci zmarłych i zajadano się tam sokiem z makówki. Nieświadomi dawnych zwyczajów, stawiamy na naszych stołach przepyszne makiełki, makowce, makówki czy też kutie - zależnie od regionu, w którym mieszkamy. Są takie potrawy, które bez słowa kojarzą nam...

  • Przepis wart wypróbowania: "Pieczarki z kurkami do kaszy gryczanej"

  • Sprawdzony przepis na "Köttbullar, czyli klopsiki szwedzkie"

  • Poznaj przepis na cytrynowe tosty.

Artykuły na temat: eco vital poznań opinie
  • Jesteście ciekawi, co o Multicookerze sądzą laureaci konkursu: "Dlaczego Multicooker jest lepszy niż tradycyjne garnki i patelnie?" Zobaczcie ich opinie! Opinia Pani Magadaleny S. z Klembowa "Testowanie Multicookera przypadło mi akurat w największe upały, kiedy rodzina odmawiała jadania ciepłych posiłków, jednak mimo wszystko zaczęłam przygotowywać w nim posiłki rezygnując z garnków. Multicooker spodobał mi się od pierwszego użycia...czyli od omleta, który wyszedł idealny. Jednak moje...

  • Poznajcie uczestników, którzy zawalczą o miano Polskiego Mistrza Wypieków „Bake Off Junior" i 25 tysięcy złotych. Małgorzata Kosior, 12 lat, Ząbki Zaczęła piec, kiedy miała 9 lat. Jest uczennicą szkoły podstawowej i szkoły muzycznej. Obok szlifowania kulinarnych umiejętności jej największą pasją są: gra na fortepianie, taniec i aktorstwo. Jej specjalnością jest szarlotka według przepisu przekazywanego w jej rodzinie z pokolenia na pokolenie oraz tiramisu według receptury stworzonej przez jej...

  • Jaki powinien być idealny kelner? Sympatyczny, życzliwy i dobrze poinformowany o tym, co oferuje jego restauracja. Oprócz tego powinien być szybki i dokładny, aby w zatłoczonej restauracji móc sprawnie lawirować z dużą ilością talerzy ;). Gdzie szukać takich kelnerów? Tego dowiemy się już 12.11.2011 podczas Krakowskiego Biegu Kelnerów. Startujące restauracje zawalczą o certyfikat potwierdzający najszybszą i najsprawniejszą obsługę w mieście, a my dowiemy się gdzie szukać idealnych kelnerów!...

  • Konkurs w zdrowym Ciele zdrowy duch zakończony. Miło nam przedstawić szczęśliwych laureatów, do których powędrują fantastyczne nagrody marki Fit&Easy. Za wszystkie nadesłane do nas zgłoszenia bardzo dziękujemy. Wybór zwycięzców nie był łatwy, po długich obradach udało się nam jednak wyłonić piątkę laureatów.   Pierwsze miejsce: Tribalde Kenwood oraz eco torbę otrzymuje Pani Beata. FIT & EASY FAMILY Lekka sałata idealna dla całej rodzinki. Dzięki niej wszyscy będą mieli uśmiechnięte minki....

  • W ostatnim czasie Polacy zachwycili się egzotycznymi produktami, które uznawane są za prawdziwe bomby witaminowe i panaceum na większość dolegliwości. Tymczasem zapomnieliśmy o równie zdrowych warzywach, które możemy wyhodować we własnym ogródku. Jednym z nich jest kalarepa. Fot. 123RF Siła, zdrowie i piękny wygląd? Czy wiecie jakie warzywo może zagwarantować wam to wszystko? Mowa oczywiście o niedocenianej kalarepie, która skrywa w sobie prawdziwą bombę witaminową. Jeśli do tej pory nie...

  • W ostatnim czasie Polacy zachwycili się egzotycznymi produktami, które uznawane są za prawdziwe bomby witaminowe i panaceum na większość dolegliwości. Tymczasem zapomnieliśmy o równie zdrowych warzywach, które możemy wyhodować we własnym ogródku. Jednym z nich jest kalarepa. Fot. 123RF Siła, zdrowie i piękny wygląd? Czy wiecie jakie warzywo może zagwarantować wam to wszystko? Mowa oczywiście o niedocenianej kalarepie, która skrywa w sobie prawdziwą bombę witaminową. Jeśli do tej pory nie...

  • Wyłoniliśmy laureata konkursu, do którego powędruje znakomity robot kuchenny marki Kenwood. Uczestnicy konkursu mogli wybrać jedno z 70 dań zaproponowanych w e-booku Przepisy Matki Natury. Jesteście ciekawi jaki przepis wybrał laureat i dlaczego właśnie ten? Spośród wszystkich nadesłanych do nas zgłoszeń, za które ogromnie dziękujemy wyłoniliśmy zwycięzcę, a został nim Pan Roger Kołomłocki z Poznania. Oto jak wygląda jego interpretacja przepisu na brukselkę z kurczakiem po prowansalsku i...

  • Lubisz odkrywać nowe smaki? Poznaj długo dojrzewające sery litewskie marki Dziugas i weź udział w naszym konkursie. Odpowiedz na dwa proste pytania i wygraj bony o wartości 200 zł. Ser Dziugas to Litewski przysmak, który zyskał popularność także w Polsce. Ten długo dojrzewający przysmak, produkowany jest prawie od wieku. Powstaje tylko z mleka, soli, kultur bakterii kwasu mlekowego oraz naturalnego enzymu koagulującego. Nie zawierają laktozy i podpuszczki dlatego śmiało mogą po niego sięgać...

  • Tradycja wypieku rogali świętomarcińskich trwa od 1891 roku. Zwyczaj ten rozpoczął się w Poznaniu, jednak z biegiem lat staje się coraz popularniejszy w całej Polsce, a co roku w samej stolicy rogala świętomarcińskiego tylko 11 listopada konsumuje się aż 250 ton tego specjału. Fot. 123RF/Picsel Jest słodki, pełen pysznego nadzienia, a do tego ma niesamowitą historię. Jego wyjątkowość każdego roku przyciąga do stolicy Wielkopolski tysiące turystów. Rogalami świętomarcińskimi Poznaniacy...

  • Turyści chętnie odwiedzają Węgry w czasie wakacji. Kraj ten przyciąga swoim niezwykłym klimatem i pyszną, niepowtarzalną kuchnią, w której królują kiełbasy, salami i różne odmiany papryki. Oto kilka tamtejszych dań, które naprawdę warto poznać. Fot. 123RF/Picsel Polacy darzą Węgrów niezwykłą sympatią. Wpływ na to ma chociażby nasza wspólna historia, ciekawa kultura węgierska oraz niezbyt duże oddalenie obu państw. Wielu z nas bardzo ceni sobie również madziarską kuchnię, która obfituje w syte...