• Informacje na temat:

    eco vital jak odstąpić od umowy

Przepisy na temat: eco vital jak odstąpić od umowy
  • Zobaczcie, jak odróżnić polski czosnek od chińskiego!

  • szybkie i bajecznie dobre, przepis dostałam od znajomej

  • Przekąska jak marzenie.

  • Pyszne i mokre cisto , a zarazem bardzo szybkie :) Polecam .

  • Pyszne,delikatne mięsko ,które rozpływa się w ustach po takim przygotowaniu. Bardzo polecam na pewno zachwyci :)

  • Zakochałam się w tej patelni, dosłownie. Danie tak pyszne, że znikło szybciej niż myślałam. Szybkie, proste do zrobienia . A tak niewiele trzeba a można komuś podać z sercem i od serca obiad :-)

  • Tak prosto i tak tanio - smarowidło lub dip od podstaw: ziarna, woda, oliwa i przyprawy. Robi się dość szybko, tylko warto pamiętać, żeby namoczyć cieciorkę :) Przepis dopasowany do tradycyjnego polskiego smaku :) łagodnie i dla całej rodziny. Słoik ok 500 ml.

  • moj maz jest zachwycony jak mu je podaje

  • Rodowód ma szwajcarski. Z charakteru łagodny, słodkawy, aromatyczny o lekkiej nutce pikanterii z orzechowym posmakiem. Prawdziwie dojrzały. Z wyglądu o licznych oczkach, okrągłych i owalnych, wielkości wiśni do orzecha włoskiego. Posiada mniejsze, nieregularne pojedyncze oczka, nieliczne szczelinki i pęknięcia. Ale nikt nie jest idealny. Na imię mu Mlekdamer, prawdziwy ser. Ona o gorącym włoskim temperamencie. Wyrośnięta i dumna, przyprawiona pomidorami, rozmarynem i solą. Pulchna i ciepła...

Artykuły na temat: eco vital jak odstąpić od umowy
  • W okresie jesienno-zimowym wielu z nas, walcząc z powszechnymi przeziębieniami i infekcjami, sięga po czosnek. Warto jednak wiedzieć, że chcąc skorzystać z wszystkich właściwości tej rośliny, powinniśmy umieć wybrać polski czosnek, a nie ten, który przywieziono do nas z Chin. Fot. 123RF Czosnek czosnkowi nierówny. Jeśli chociaż raz zdarzyło wam się zakupić główkę, która była pozbawiona charakterystycznego aromatu i smaku, z pewnością wiecie co mamy na myśli. Nasze sklepy zostały zalane...

  • W okresie jesienno-zimowym wielu z nas, walcząc z powszechnymi przeziębieniami i infekcjami, sięga po czosnek. Warto jednak wiedzieć, że chcąc skorzystać z wszystkich właściwości tej rośliny, powinniśmy umieć wybrać polski czosnek, a nie ten, który przywieziono do nas z Chin. Fot. 123RF Czosnek czosnkowi nierówny. Jeśli chociaż raz zdarzyło wam się zakupić główkę, która była pozbawiona charakterystycznego aromatu i smaku, z pewnością wiecie co mamy na myśli. Nasze sklepy zostały zalane...

  • Od dwóch lat, z niewielkim okładem, mieszkam w Krakowie. Znalazłem się tutaj robiąc zupełnie przeciwny ruch niż wielu moich znajomych, a mianowicie wyniosłem się z tętniącej życiem Warszawy. Dwa lata to wystarczająco długo, żeby wyrobić sobie zdanie na temat Królewskiego Miasta Krakowa i jego kulinarnych przybytków. Czas więc podzielić się spostrzeżeniami i wyłożyć karty na stół. Na pierwszy ogień postanowiłem wziąć kultowe miejsce, znane nie tylko mieszkańcom Krakowa, ale i warszawiakom....

  • Truskawki powstały dzięki łakomstwu jednego z francuskich królów i ciekawości jego szpiegów. Niezależnie od ich intencji, powinniśmy jednak być im wdzięczni za te wspaniałe owoce. Fot. 123RF/Picsel Truskawka nie jest dziełem natury. Powstała z poziomki, która znana była od wieków nie tylko jako smaczny owoc, ale też jako skuteczne lekarstwo na rozmaite dolegliwości. Najwcześniejsze wzmianki o poziomkach pojawiają się u Owidiusza i Wergiliusza, opisał je również Pliniusz w encyklopedii...

  • Tradycja sera mascarpone wywodzi się z Lombardii i sięga końca XVI wieku. Początkowo ser ten wytwarzany był domowym sposobem przez chłopów z okolic włoskiego Lodi i Abbiategrasso. Tym, co odróżnia mascarpone od innych serów, jest przede wszystkim sposób jego produkcji. Mascarpone wyrabiany jest nie z mleka, ale ze śmietany, czemu zawdzięcza swoją kremową konsystencję. Idealną propozycją dla wielbicieli lombardzkiego przysmaku jest Mascarpone ser śmietankowo - kremowy Piątnicy, która jako...

  • Nowość na skalę europejską, absolutny must have tego sezonu czyli stylowa Cisowianka Perlage w puszce! Cisowianka, druga najchętniej wybierana marka wody w Polsce, jako pierwsza na rynku wprowadza wodę w puszce. W Europie tylko Perrier może się poszczycić takim opakowaniem. Połączenie delikatności wody, zamkniętej w nowoczesnym opakowaniu, opieczętowanym grafiką nawiązującą do największego wydarzenia sportowego bieżącego roku to najgorętszy hit sezonu wiosna-lato 2012. Elegancka puszka...

  • Soczysta pierś z kurczaka w ziołowej panierce, zaserwowana na cytrusowo-warzywnej sałatce, poprzedzona aromatycznym kremem z pomidorów. Wbrew pozorom to nie propozycja lunchu w modnej restauracji, a obiad freeganina, przygotowany w całości ze składników znalezionych na śmietniku. Brzmi przerażająco? Niekoniecznie. Fot. 123RF/Picsel Na widok osób nurkujących w przysklepowych kontenerach w poszukiwaniu jedzenia, większość z nas myśli o osobach, które zostały do tego pchnięte przez dramatyczne...

  • Polacy, idąc śladem Amerykanów, zakochali się w muffinkach. Puszyste i pełne wyrazistych dodatków babeczki coraz częściej wypiekamy również we własnych domach. Fot. 123RF/Picsel Nie sposób bowiem przejść obojętnie obok ich licznych smaków i zapachów. Skąd się wzięły i dlaczego są takie pyszne?   Trudno doszukać się polskiego odpowiednika słowa "muffin". "Babeczka" czy "bułeczka" nigdy nie zastąpią jednak oryginalnego pojęcia. Muffin to muffin. A najlepiej pieszczotliwie - muffinek....

  • Marzysz o pysznych porankach? Beata Śniechowska ma dla Ciebie aż 101 przepisów na smacznie i zdrowe śniadania. Weź udział w naszym konkursie i wygraj jedną z trzech książek oraz torbę na zakupy Smaker.pl Na wielkanocnym stole z pewnością nie może zabraknąć dużej ilości jajek i chrzanu. W zależności od regionu, jednak, oprócz klasycznych produktów pojawiają się np. żurek lub barszcz biały. Opisz nam, jak wygląda twoje wielkanocne śniadanie i wygraj jedną z trzech książek Beaty Śniechowskiej...

  • Weź udział w konkursie i wygraj jedną z dwóch książek, napisaną przez najlepszego kucharza na świecie Alain'a Ducasse! W wyniku braku czasu, często, aby zaspokoić pierwszy głód sięgamy po półprodukty, gotowe zestawy obiadowe lub niezdrowe przekąski. Odbija się to niekorzystnie nie tylko na urodzie, ale przede wszystkim na zdrowiu. Jak w łatwy sposób pozbyć się z naszej kuchni szkodliwych produktów i zacząć gotować naturalnie i odpowiedzialnie? Podzielcie się swoimi sprawdzonymi sposobami, a...