• Informacje na temat:

    adam po pracy

Przepisy na temat: adam po pracy
  • Gęsina nigdy nie będzie fast foodem!

    Narodzenia. Był to dzień wolny od pracy, w którym po obfitym posiłku wróżono z gęsich kości jaka będzie tegoroczna zima. Jeśli kość była biała, zima miała być sucha i stabilna, a jeśli czerwona - słotna. Kość(...) tyle, ile waży - pięciokilogramowa gęś, posiedzi w piekarniku 5 godzin - mówi szef kuchni Adam Chrząstowski z restauracji Ed Red, która bierze udział w akcji Gęsina na św. Marcina. Zdecydowanie...

  • fajnie wygląda

  • Mistrzyni jest jedna

    Gesslera. Po rozpadzie związku dostała od męża jedną z restauracji. Z kolei Marta wyszła za Adama  Grycana, którego przodkowie otworzyli w Polsce pierwszą po wojnie lodziarnię. Zarówno Gessler jak i Grycan(...) nie znajdzie czasu na wakacje z rodziną. Rzuciła się w wir pracy i próbuje zapomnieć o porażce z "MasterChef". A trzeba przyznać, że jest czego żałować. Bo to program, który wzbudza wielkie emocje...

  • To ciasto jest idealną propozycją dla osób zagonionych: jest tanie, smaczne, a przede wszystkim mało pracochłonne... ;)

  • Zdrowy, pożywny i praktyczny pomysł na lunch to sałatka w słoiku. Wystarczy pokroić swoje ulubione składniki, włożyć do słoiczka i zabrać do pracy. To świetne rozwiązanie dla wszystkich tych, którzy nie mają zbyt wiele czasu na przygotowanie posiłków, ale także dla sportowców i osób aktywnych fizycznie, które taką sałatkę mogą zjeść tuż po treningu. Dzisiaj zapraszam na moją wersję sałatki z dodatkiem awokado, jajek przepiórczych i pistacji :)

  • czasem mam dzień, gdzie po prostu muszę wszamać coś słodkiego, a ponieważ wolę coś zdrowego niż gotowego, to mam to :) na drugie śniadanie jak znalazł:) przepis na 1 porcję

  • czyli co wziąć do pracy na lunch w słoiku #sloikdopracy to nasza nowa seria dań lunchowych i sałatek idealna dla wszystkich zapracowanych, którzy lubią jeść zdrowo i kolorowo. Nie wstydzimy się słoików, wręcz przeciwnie, uważamy, że słoik jest en vogue i wypada się z nim w pracy pokazać. Oczywiście, o ile zawartość jest zdrowa, świeża i dobrze skomponowana. Taki właśnie będzie #sloikdopracy w Kuchni x 2!

  • Bez glutenu, bez cukru. Zdrowe przekąski do pracy weszły mi w nawyk. W międzyczasie, szybko, prosto pakuję słoiczek i gotowe! Tym razem jaglanka z jabłkami i cynamonem.

  • Na swojskiej wędzonej kiełbasie.

  • nie wiem co już mam jeść w pracy ,cały dzień poza domem ,suchy prowiant szybko się nudzi wiec... co mam w lodowce tworze sałatki i w pracy jestem z siebie dumna

Artykuły na temat: adam po pracy
  • O tatrzańskich pocztówkach, Adam Czarnowski

    Tatry, jakich nie widzieliśmy. Zakopane, jego mieszkańcy i turyści sprzed wieku. Kilkaset pocztówek przedstawiających niezwykłe losy polskich gór. Niektóre dostępne dla oczu szerokiego grona odbiorców po raz pierwszy. „O tatrzańskich pocztówkach” to album, który jest owocem ponad 25-letniej pracy badawczej i kolekcjonerskiej Adama Czarnowskiego. Ukazał się na rynku 19 lipca.

  • Książka kucharska charyzmatycznego finalisty programu Master Chef z 2015 roku. Adam Kozanecki dał się poznać widzom jako kreatywny kucharz i intrygujący gawędziarz, związany lokalnym patriotyzmem ze swoim rodzinnym Uniejowem. Wszystkie te wątki znajdziemy w jego pierwszej książce. Artystycznie sfotografowane potrawy, które wyszły spod jego ręki, zachęcają do skorzystania z unikalnych przepisów na zupy, dania główne, desery, przekąski, przetwory i różne mniej typowe wytwory sztuki...

  • Iza i Adam Małyszowie na rajskich wakacjach

    Iza i Adam Małyszowie są jedną z najbardziej lubianych przez Polaków par. Wszystko dzięki temu, że stronią od kontrowersji i nie mają problemów z wiernością.

  • Kuchnia to centrum życia rodzinnego. Spędzamy w niej dużo czasu, zarówno podczas przygotowywania posiłków, jak i podczas niewinnych ploteczek przy kawie. Dobrze jest tak ją rozplanować, by zapewniała wygodę i służyła nam przez długie lata. Fot. 123RF/Picsel Podczas projektowania kuchni musimy wziąć pod uwagę wiele rzeczy, ale w trosce o komfort pracy przede wszystkim musimy zadbać o to, aby lodówka, kuchenka i zlew znajdowały się blisko siebie, najlepiej przedzielone blatami. Obecnie możemy...

  • Polacy nie lubią swoich miejsc pracy?

    Ponad połowa Polaków wolałaby zmienić przestrzeń, w jakiej pracuje - wynika z badania "Jak lubią pracować Polacy" - Chcemy pracować elastycznie i mieć większą swobodę wyboru godzin oraz miejsca pracy - komentuje dla PAP Life Adam Lis.

  • Jedna trzecia aktywnych zawodowo Polaków je w pracy posiłek. Joanna Koroniewska zapytała pracowników biura w Warszawie, co jedzą w czasie pracy. Od specjalistów dowiemy się też, co należy jeść na drugie śniadanie. Joanna Koroniewska zapytała o to, co powinniśmy jeść w pracy. Jeśli jemy coś w pracy, to najczęściej jest to drugie śniadanie. Aktorka Joanna Koroniewska zapytała pracowników jednego z warszawskich biurowców o ich drugie śniadania. Oto, co znalazła na ich biurkach: - kanapkę z...

  • Ubraniowy kodeks pracy

    O tym, jak się ubierać do pracy. Co wypada założyć na biznesowe spotkanie, by nie popełnić faux pas...

  • Z badań wynika, że lunch statystycznego Polaka to kanapka jedzona przy komputerze. Obiad to ważny posiłek, który ma duży wpływ na naszą efektywność w pracy. Samodzielne przygotowanie lunchu do pracy wbrew pozorom wcale nie jest takie trudne i czasochłonne. Co jadamy w pracy? Analitycy firmy Pipdrive zbadali efektywność pracowników handlowych w europejskich krajach. Zwrócili uwagę, że Polacy w porównaniu do Francji i innych krajów Europy Zachodniej ciężko pracują, często kosztem przerwy...

  • Adam jest moim aniołem

    W pierwszym od roku wywiadzie Marta zaskakuje! Nigdy jeszcze nie opowiadała o swoim narzeczonym Adamie Królu, ale dla SHOW zrobiła wyjątek. Zdradza, za co go kocha, i jak wygląda ich wspólne życie. Ale to nie wszystko!

  • Ana Roš - szefowa kuchni i właścicielka renomowanej restauracji Hiša Franko - była gościem honorowym konferencji MADE FOR Restaurant. Przy tej okazji opowiedziała nam o tym, jak wygląda życie najlepszej szefowej kuchni na świecie. Fot. Vid Ponikvar/Pixathlon/Reporter Kraków został ogłoszony pierwszą w historii Europejską Stolicą Kultury Gastronomicznej. W ramach świętowania miasto organizuje szereg imprez oraz wydarzeń, mających na celu przybliżenie mieszkańcom i turystom dziedzictwa...

Wideo na temat: adam po pracy